Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stina Wikner

Jämför och hitta det billigaste priset på Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs är skriven av Stina Wikner och gavs ut 2011-08-01.

Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs som bok, ljudbok eller e-bok.
Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 70

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs. Boken är skriven av författaren Stina Wikner. Wikners förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs var 2011-08-01.

Originalspråket som Stina Wikner skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk & ordböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 14 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 295 x 205 x 8 mm och den väger så mycket som 80 g. Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs ISBN är 9789186251321. Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs är en del av serien: Svenska och mycker mer ABC (del 1).


Läs Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs som bok

För dig som vill köpa och läsa Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 70 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs som ljudbok

Vill du lyssna på Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs som pocket

Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs
 • Författare: Stina Wikner
 • Genre: Språk & ordböcker
 • Förlag: Wikners förlag
 • Utgivningsdatum: 2011-08-01
 • Pris: 70
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 14
 • Fysiska dimensioner: 295 x 205 x 8 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789186251321

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs?

Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs är skriven av författaren Stina Wikner

När gavs Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-08-01.

Var kan jag köpa Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs?

Vi rekommenderar att du köper Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1, Alfa-kurs hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Svenska för invandrare i ett format som tilltalar både elever och lärare. Detta SFI-material är anpassat för individuell undervisning. Det passar därför både långsam undervisning och elever som vill avancera snabbt. Materialet består av lösa kapitel i A4-format. Varje kapitel är textbok och övningsbok i ett. Kurserna Alfa och A består tillsammans av 13 kapitel.Alfa- och A-kurserna kan också beställas tillsammans med helt integrerad Webbskola. Priset är då inklusive inloggning till Webbskola i 3 månader.Till elevmaterialet finns Lärarstöd/Tester. Det är ett kopieringsunderlag.

Utgivande förlag: Wikners förlag