Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Richard Carlson Jr

Jämför och hitta det billigaste priset på Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn är skriven av Richard Carlson Jr och gavs ut 2017-09-01.

Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn som bok, ljudbok eller e-bok.
Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn. Boken är skriven av författaren Richard Carlson Jr. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn var 2017-09-01.

Originalspråket som Richard Carlson Jr skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språkundervisning & språkstudier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 58 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 254 x 203 x 3 mm och den väger så mycket som 142 g. Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn ISBN är 9781977591227. Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn är en fristående bok .


Läs Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn som bok

För dig som vill köpa och läsa Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn som ljudbok

Vill du lyssna på Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn som pocket

Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn
 • Författare: Richard Carlson Jr
 • Genre: Språkundervisning & språkstudier
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2017-09-01
 • Pris: 149
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 58
 • Fysiska dimensioner: 254 x 203 x 3 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781977591227

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn?

Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn är skriven av författaren Richard Carlson Jr

När gavs Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-09-01.

Var kan jag köpa Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn?

Vi rekommenderar att du köper Svenska-Grekiska Bilduppslagsbok med djur för tvåspråkiga barn hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform