Svenska flygare mot Hitler

Svenska flygare mot Hitler – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Gyllenhaal, Lennart Westberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Svenska flygare mot Hitler innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Svenska flygare mot Hitler är skriven av Lars Gyllenhaal, Lennart Westberg och gavs ut .

Svenska flygare mot Hitler som bok, ljudbok eller e-bok.
Svenska flygare mot Hitler

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 214

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Svenska flygare mot Hitler

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Svenska flygare mot Hitler. Boken är skriven av författaren Lars Gyllenhaal, Lennart Westberg. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Svenska flygare mot Hitler var .

Originalspråket som Lars Gyllenhaal, Lennart Westberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Samhälle & politik” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Svenska flygare mot Hitler är det: 9789180182409.


Läs Svenska flygare mot Hitler som bok

För dig som vill köpa och läsa Svenska flygare mot Hitler som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 214 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Svenska flygare mot Hitler som ljudbok

Vill du lyssna på Svenska flygare mot Hitler som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Svenska flygare mot Hitler som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Svenska flygare mot Hitler som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Svenska flygare mot Hitler som pocket

Svenska flygare mot Hitler finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Svenska flygare mot Hitler med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Svenska flygare mot Hitler med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Svenska flygare mot Hitler
  • Författare: Lars Gyllenhaal, Lennart Westberg
  • Genre: Samhälle & politik
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 214
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180182409

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Svenska flygare mot Hitler?

Svenska flygare mot Hitler är skriven av författaren Lars Gyllenhaal, Lennart Westberg

När gavs Svenska flygare mot Hitler ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Svenska flygare mot Hitler?

Vi rekommenderar att du köper Svenska flygare mot Hitler hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

"Texterna torde absolut tilltala dem som kittlas av krigshistoria, flyghistoria och personöden." BTJ Över ett dussin svenskar lyckades trots många hinder bli flygare på brittisk sida under andra världskriget. De upplevde några av 1900-talets största flyghistoriska milstolpar i strid mot tyska Luftwaffe, liksom fantastiska äventyr på marken. Vi får också möta tre svenska kvinnor som kom att spela viktiga men märkligt bortglömda roller för flygutbildning och flygledning på brittisk sida. Det står även klart att flera piloter inom svenska flygvapnet försökte lämna Sverige för att bli piloter i Royal Air Force. Det här är boken om verkliga svenska Biggles-piloter, men också om hur illa de överlevande flygarna passade in i det "neutrala" Sverige och om svenska folkets paradoxala entusiasm för den fiktive karaktären Biggles. LARS GYLLENHAAL arbetar som författare och krönikör. Han har skrivit en rad böcker om Sveriges militärhistoria. LENNART WESTBERG har publicerat flera artiklar om förintelsen och en uppmärksammad studie om svenskarna i Waffen-SS. Tillsammans har de tidigare utkommit med tvåbandsverket Svenskar i krig.

Utgivande förlag: Lind & Co