Svenska broderier – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karin Holmberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Svenska broderier innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Svenska broderier är skriven av Karin Holmberg och gavs ut 2018-04-10.

Svenska broderier som bok, ljudbok eller e-bok.
Svenska broderier

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Svenska broderier

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Svenska broderier. Boken är skriven av författaren Karin Holmberg. Bonnier Fakta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Svenska broderier var 2018-04-10.

Originalspråket som Karin Holmberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Broderi vilket ger den Ih som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Svenska broderier i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 268 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 270 x 200 x 30 mm och den väger så mycket som 1164 g. Svenska broderier ISBN är 9789174246681. Svenska broderier är en fristående bok .


Läs Svenska broderier som bok

För dig som vill köpa och läsa Svenska broderier som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Svenska broderier som ljudbok

Vill du lyssna på Svenska broderier som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Svenska broderier som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Svenska broderier som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Svenska broderier som pocket

Svenska broderier finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Svenska broderier med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Svenska broderier med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Svenska broderier
 • Författare: Karin Holmberg
 • Genre: Broderi
 • Förlag: Bonnier Fakta
 • Utgivningsdatum: 2018-04-10
 • Pris: 249
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 268
 • Fysiska dimensioner: 270 x 200 x 30 mm
 • SAB: Ih
 • ISBN: 9789174246681

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Svenska broderier?

Svenska broderier är skriven av författaren Karin Holmberg

När gavs Svenska broderier ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-04-10.

Var kan jag köpa Svenska broderier?

Vi rekommenderar att du köper Svenska broderier hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tänk att man kan skapa så mycket vackert – med bara tyg, nål och tråd! Svenska broderier är en gedigen grundbok i broderi för både nybörjare och mer avancerade brodörer och brodöser. Den beskriver ingående och tydligt olika stygn och broderitekniker samt ger inspiration till projekt av varierande svårighetsgrad. Inget och ingen lämnas åt slumpen i denna inspirerande och heltäckande handbok.Vill du börja med något lätt kan ett korsstygnsmonogram på en tygkasse vara ett perfekt projekt. Har du broderat tidigare och vill testa något aningen mer avancerat skulle kanske ett färgglatt och fylligt yllebroderi på ett par enfärgade vantar vara intressant? Här finns också ett flertal projekt som kan förnya ditt hem – till exempel en kudde, ett draperi och en rya.Boken är också en kärleksförklaring till de svenska landsskapssömmarna som utgör hjärtat i svensk broderitradition. Sömmar som delsbosöm, hallandssöm, blekingesöm och skånskt yllebroderi presenteras och du får lära dig vad som kännetecknar dem i form av färgval och stygn.I bokens broderiskola presenteras tydliga och pedagogiska steg för steg-beskrivningar och handfasta knep som ger dig all information du behöver för att kunna brodera. Ge dig själv chansen att sjunka in i en kreativ och färgsprakande värld av sömmar och stygn. Se hur mönstret breder ut sig över tyget och njut av stunden.

Utgivande förlag: Bonnier Fakta