Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97) – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Profeterna

Jämför och hitta det billigaste priset på Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97) innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97) är skriven av Profeterna och gavs ut 1997-11-01.

Svensk Kyrkobibel - Nya Testamentet (NT97) som bok, ljudbok eller e-bok.
Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97)

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97)

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97). Boken är skriven av författaren Profeterna. Bokförlaget Reformatio är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97) var 1997-11-01.

Originalspråket som Profeterna skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biblar vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Klotband).

Om du vill läsa Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97) i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 542 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 142 x 28 mm och den väger så mycket som 640 g. Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97) ISBN är 9789185454358. Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97) är en fristående bok .


Läs Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97) som bok

För dig som vill köpa och läsa Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97) som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97) som ljudbok

Vill du lyssna på Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97) som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97) som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97) som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97) som pocket

Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97) finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97) med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97) med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97)
 • Författare: Profeterna
 • Genre: Biblar
 • Förlag: Bokförlaget Reformatio
 • Utgivningsdatum: 1997-11-01
 • Pris: 239
 • Format: Inbunden (Klotband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 542
 • Fysiska dimensioner: 210 x 142 x 28 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789185454358

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97)?

Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97) är skriven av författaren Profeterna

När gavs Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97) ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1997-11-01.

Var kan jag köpa Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97)?

Vi rekommenderar att du köper Svensk Kyrkobibel – Nya Testamentet (NT97) hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Svensk Kyrkobibel (NT97) är en översättning av Nya testamentet med ambitionen att återge grundtextens innebörd så noga som möjligt. Till varje bibelbok hör en inledning med uppgifter om författare och tillkomst, där kyrkofädernas uppgifter redovisas. Detta har gjort den omtyckt som studiebibel vid studiecirklar. Rikligt med sakupplysningar och hänvisningar till Gamla testamentet, även apokryferna. Versindelningen är tydligt markerad, stilen läsvänlig. Omdömen: “Översättningen är omsorgsfull. I fråga om tolkningar håller den sig till gängse uppfattningar med en klar dragning åt det traditionella hållet.” Professor Sten Hidal för Bibliotekstjänst “Enligt min uppfattning är Per Jonssons översättning den i särklass bästa, som vi har fått detta århundrade. Den är trogen grundtexten, har ett ledigt men ändå värdigt språk, som lämpar sig väl både för gudstjänstbruk och enskild läsning.” Gunnar Juelsson i Kyrka och folk Några smakprov: “Detta är en förebild till dopet, som nu gör er saliga. Det innebär inte ett avlägsnande av kroppens orenhet utan ett gott samvetes förbund med Gud genom Jesu Kristi uppståndelse.” “Jesus sade till dem: “Amen säger jag er: Publikaner och prostituerade skall före er gå in i Guds rike. Johannes kom till er på rättfärdighetens väg, och ni trodde honom inte, men publikanerna och de prostituerade trodde honom. Fast ni såg det, ångrade ni er inte efteråt, så att ni trodde honom.”

Utgivande förlag: Bokförlaget Reformatio