Svensk arbetsrätt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Axel Adlercreutz

Jämför och hitta det billigaste priset på Svensk arbetsrätt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Svensk arbetsrätt är skriven av Axel Adlercreutz och gavs ut 2013-12-20.

Svensk arbetsrätt som bok, ljudbok eller e-bok.
Svensk arbetsrätt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 498

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Svensk arbetsrätt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Svensk arbetsrätt. Boken är skriven av författaren Axel Adlercreutz. Norstedts Juridik AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Svensk arbetsrätt var 2013-12-20.

Originalspråket som Axel Adlercreutz skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Arbetsrätt vilket ger den Ohab-c,344.01 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Svensk arbetsrätt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 416 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 147 x 25 mm och den väger så mycket som 543 g. Svensk arbetsrätt ISBN är 9789139205883. Svensk arbetsrätt är en fristående bok .


Läs Svensk arbetsrätt som bok

För dig som vill köpa och läsa Svensk arbetsrätt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 498 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Svensk arbetsrätt som ljudbok

Vill du lyssna på Svensk arbetsrätt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Svensk arbetsrätt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Svensk arbetsrätt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Svensk arbetsrätt som pocket

Svensk arbetsrätt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Svensk arbetsrätt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Svensk arbetsrätt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Svensk arbetsrätt
 • Författare: Axel Adlercreutz
 • Genre: Arbetsrätt
 • Förlag: Norstedts Juridik AB
 • Utgivningsdatum: 2013-12-20
 • Pris: 498
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 416
 • Fysiska dimensioner: 217 x 147 x 25 mm
 • SAB: Ohab-c,344.01
 • ISBN: 9789139205883

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Svensk arbetsrätt?

Svensk arbetsrätt är skriven av författaren Axel Adlercreutz

När gavs Svensk arbetsrätt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-12-20.

Var kan jag köpa Svensk arbetsrätt?

Vi rekommenderar att du köper Svensk arbetsrätt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Boken behandlar den svenska arbetsrätten och ger en koncentrerad översikt över arbetsrättens olika delar. Första upplagan av denna bok publicerades 1968. Arbetsrätten har sedan dess varit under intensiv utveckling. Sjätte upplagan 1979 var till en stor del en nyskriven bok föranlett av 1970-talets lagstiftning. Revideringen av nuvarande upplaga har också varit omfattande. I stora delar är boken om- och nyskriven till följd av ny lagstiftning, inte minst under inflytande av EU-rätten. Boken kan användas som lärobok vid såväl universitets- och högskoleutbildning som annan utbildning i arbetsrätt. Den kan också användas av praktiskt verksamma som i sitt arbete kommer i kontakt med och behöver orientera sig i arbetsrättsliga frågor och inom det svenska arbetslivets reglering.

Utgivande förlag: Norstedts Juridik AB