Svensk-arabiskt lexikon – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Nael Y Touqan

Jämför och hitta det billigaste priset på Svensk-arabiskt lexikon innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Svensk-arabiskt lexikon är skriven av Nael Y Touqan och gavs ut 2016-01-01.

Svensk-arabiskt lexikon som bok, ljudbok eller e-bok.
Svensk-arabiskt lexikon

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 366

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Svensk-arabiskt lexikon

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Svensk-arabiskt lexikon. Boken är skriven av författaren Nael Y Touqan. Språkrådet är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Svensk-arabiskt lexikon var 2016-01-01.

Originalspråket som Nael Y Touqan skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Fc(x),Fsg(x) som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Svensk-arabiskt lexikon i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 1028 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 243 x 175 x 56 mm och den väger så mycket som 1808 g. Svensk-arabiskt lexikon ISBN är . Svensk-arabiskt lexikon är en del av serien: Lexin.


Läs Svensk-arabiskt lexikon som bok

För dig som vill köpa och läsa Svensk-arabiskt lexikon som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 366 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Svensk-arabiskt lexikon som ljudbok

Vill du lyssna på Svensk-arabiskt lexikon som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Svensk-arabiskt lexikon som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Svensk-arabiskt lexikon som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Svensk-arabiskt lexikon som pocket

Svensk-arabiskt lexikon finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Svensk-arabiskt lexikon med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Svensk-arabiskt lexikon med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Svensk-arabiskt lexikon
 • Författare: Nael Y Touqan
 • Genre:
 • Förlag: Språkrådet
 • Utgivningsdatum: 2016-01-01
 • Pris: 366
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 1028
 • Fysiska dimensioner: 243 x 175 x 56 mm
 • SAB: Fc(x),Fsg(x)
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Svensk-arabiskt lexikon?

Svensk-arabiskt lexikon är skriven av författaren Nael Y Touqan

När gavs Svensk-arabiskt lexikon ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-01-01.

Var kan jag köpa Svensk-arabiskt lexikon?

Vi rekommenderar att du köper Svensk-arabiskt lexikon hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Lexin är en serie mycket uppskattade ordböcker som vänder sig främst till invandrare med utomnordiskt modersmål. Ordböckerna finns i dag på ett tjugotal språk. Samtliga innehåller en bildordlista med över 1 700 illustrationer indelade teman. Svensk-arabiskt lexikon omfattar ca 28 500 ord och uttryck.

Utgivande förlag: Språkrådet