Superstora dinosaurier

Superstora dinosaurier – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ruth Owen

Jämför och hitta det billigaste priset på Superstora dinosaurier innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Superstora dinosaurier är skriven av Ruth Owen och gavs ut .

Superstora dinosaurier som bok, ljudbok eller e-bok.
Superstora dinosaurier

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 180

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Superstora dinosaurier

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Superstora dinosaurier. Boken är skriven av författaren Ruth Owen. Hegas Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Superstora dinosaurier var .

Originalspråket som Ruth Owen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Superstora dinosaurier är det: 9789180089623.


Läs Superstora dinosaurier som bok

För dig som vill köpa och läsa Superstora dinosaurier som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 180 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Superstora dinosaurier som ljudbok

Vill du lyssna på Superstora dinosaurier som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Superstora dinosaurier som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Superstora dinosaurier som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Superstora dinosaurier som pocket

Superstora dinosaurier finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Superstora dinosaurier med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Superstora dinosaurier med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Superstora dinosaurier
  • Författare: Ruth Owen
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Hegas Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 180
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180089623

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Superstora dinosaurier?

Superstora dinosaurier är skriven av författaren Ruth Owen

När gavs Superstora dinosaurier ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Superstora dinosaurier?

Vi rekommenderar att du köper Superstora dinosaurier hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Dinosaurier fanns i alla storlekar och former. I den här boken fokuserar vi på de riktigt, enormt gigantiska. Lång som fyra bussar eller tung som tolv elefanter – och (nästan) hela bunten var vegetarianer. Dinosaurier lockar alltid läsare. Och visst är det fascinerande att dessa superstora djur funnits här på jorden. Dessutom får man se lite bakom kulisserna på paleontologernas arbete med att hitta och bygga ihop dinosauriernas jätteskelett många tiotals miljoner år senare. <i>Superstora dinosaurier</i> är tredje boken i serien Fantastiska fakta om dinosaurier. Missa inte de andra böckerna i serien – Otroliga dinosaurier och Krigardinosaurier. Hegas lättlästa böcker väcker läslusten hos barn och unga.

Utgivande förlag: Hegas Förlag