Superhajar : och andra djur i djupet

Superhajar : och andra djur i djupet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Derek Harvey

Jämför och hitta det billigaste priset på Superhajar : och andra djur i djupet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Superhajar : och andra djur i djupet är skriven av Derek Harvey och gavs ut .

Superhajar : och andra djur i djupet som bok, ljudbok eller e-bok.
Superhajar : och andra djur i djupet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 200

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Superhajar : och andra djur i djupet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Superhajar : och andra djur i djupet. Boken är skriven av författaren Derek Harvey. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Superhajar : och andra djur i djupet var .

Originalspråket som Derek Harvey skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Superhajar : och andra djur i djupet är det: 9789180185653.


Läs Superhajar : och andra djur i djupet som bok

För dig som vill köpa och läsa Superhajar : och andra djur i djupet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 200 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Superhajar : och andra djur i djupet som ljudbok

Vill du lyssna på Superhajar : och andra djur i djupet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Superhajar : och andra djur i djupet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Superhajar : och andra djur i djupet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Superhajar : och andra djur i djupet som pocket

Superhajar : och andra djur i djupet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Superhajar : och andra djur i djupet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Superhajar : och andra djur i djupet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Superhajar : och andra djur i djupet
  • Författare: Derek Harvey
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 200
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180185653

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Superhajar : och andra djur i djupet?

Superhajar : och andra djur i djupet är skriven av författaren Derek Harvey

När gavs Superhajar : och andra djur i djupet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Superhajar : och andra djur i djupet?

Vi rekommenderar att du köper Superhajar : och andra djur i djupet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<i>Superhajar</i> tar dig med på en resa långt ner i djupen för att möta de ovanliga och fascinerande varelser som lever där. Här kan du bland annat ta reda på hur en hammarhaj letar efter sitt byte, vilken fisk som kallas havets vampyr och läsa om havets enhörning, narvalen. Lär dig vilken fisk som är den snabbaste simmaren, vilken haj som kan hoppa fyra meter över vattenytan, vilken fisk som ruvar sina ägg i munnen och vilket som är det smartaste blötdjuret. Fantastiska, detaljerade och storslagna fotografier visar hajar och en mängd andra havslevande varelser, från den pyttelilla pygmésjöhästen till den väldiga valhajen med sitt stora gap. Med fakta, statistik och otroliga bilder presenteras här över 60 superdjur i djupet!

Utgivande förlag: Lind & Co