Super-Charlie och rymdvalpen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Camilla Läckberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Super-Charlie och rymdvalpen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Super-Charlie och rymdvalpen är skriven av Camilla Läckberg och gavs ut 2021-10-08.

Super-Charlie och rymdvalpen som bok, ljudbok eller e-bok.
Super-Charlie och rymdvalpen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 135

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Super-Charlie och rymdvalpen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Super-Charlie och rymdvalpen. Boken är skriven av författaren Camilla Läckberg. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Super-Charlie och rymdvalpen var 2021-10-08.

Originalspråket som Camilla Läckberg skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Super-Charlie och rymdvalpen är det: 9789179758592.


Läs Super-Charlie och rymdvalpen som bok

För dig som vill köpa och läsa Super-Charlie och rymdvalpen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 135 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Super-Charlie och rymdvalpen som ljudbok

Vill du lyssna på Super-Charlie och rymdvalpen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Super-Charlie och rymdvalpen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Super-Charlie och rymdvalpen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Super-Charlie och rymdvalpen som pocket

Super-Charlie och rymdvalpen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Super-Charlie och rymdvalpen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Super-Charlie och rymdvalpen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Super-Charlie och rymdvalpen
  • Författare: Camilla Läckberg
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-10-08
  • Pris: 135
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179758592

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Super-Charlie och rymdvalpen?

Super-Charlie och rymdvalpen är skriven av författaren Camilla Läckberg

När gavs Super-Charlie och rymdvalpen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-10-08.

Var kan jag köpa Super-Charlie och rymdvalpen?

Vi rekommenderar att du köper Super-Charlie och rymdvalpen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Hjälp Super-Charlie – bli en hjälte du också! Camilla Läckberg är en stolt och engagerad ambassadör för Barncancerfonden. Därför skänker hon 10 % av sina intäkter från den här boken till forskningen om barncancer. Tack för att du köper boken och är med och bidrar! Familjen adopterar en vovve till allas stora förtjusning. Ja, nästan allas. Super-Charlie tycker nämligen att det är något väääldigt mystiskt med den lilla valpen Lilly. Den bajsar grönt bajs, äter inte hundmat (bara prickig korv-mackor) och om nätterna är den uppe och ylar. Som om inte det vore nog har Super-Charlie sett att Lilly kan förvandla sig till ett läskigt monster – en alien! Det måste vara en rymdvalp som har sprungit bort och hamnat på jorden, tänker Super- Charlie. Nu måste han, med lillasyster Pollys hjälp, tar reda på hur ska kunna hitta Lillys riktiga familj. "Super-Charlie och rymdvalpen" är den elfte fristående boken om barnens egen superhjälte. Deckardrottningen Camilla Läckbergs träffsäkra skildring av det smått kaotiska familjelivet och illustratören Therese Vildefalls fartfyllda bilder gör böckerna om den kaxiga Super-Charlie till barnens favoriter.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen