Super-Charlie och mormorsmysteriet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Camilla Läckberg, Millis Sarri

Jämför och hitta det billigaste priset på Super-Charlie och mormorsmysteriet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Super-Charlie och mormorsmysteriet är skriven av Camilla Läckberg, Millis Sarri och gavs ut 2021-01-05.

Super-Charlie och mormorsmysteriet som bok, ljudbok eller e-bok.
Super-Charlie och mormorsmysteriet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 135

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Super-Charlie och mormorsmysteriet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Super-Charlie och mormorsmysteriet. Boken är skriven av författaren Camilla Läckberg, Millis Sarri. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Super-Charlie och mormorsmysteriet var 2021-01-05.

Originalspråket som Camilla Läckberg, Millis Sarri skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Super-Charlie och mormorsmysteriet är det: 9789179756284.


Läs Super-Charlie och mormorsmysteriet som bok

För dig som vill köpa och läsa Super-Charlie och mormorsmysteriet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 135 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Super-Charlie och mormorsmysteriet som ljudbok

Vill du lyssna på Super-Charlie och mormorsmysteriet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Super-Charlie och mormorsmysteriet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Super-Charlie och mormorsmysteriet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Super-Charlie och mormorsmysteriet som pocket

Super-Charlie och mormorsmysteriet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Super-Charlie och mormorsmysteriet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Super-Charlie och mormorsmysteriet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Super-Charlie och mormorsmysteriet
  • Författare: Camilla Läckberg, Millis Sarri
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-01-05
  • Pris: 135
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179756284

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Super-Charlie och mormorsmysteriet?

Super-Charlie och mormorsmysteriet är skriven av författaren Camilla Läckberg, Millis Sarri

När gavs Super-Charlie och mormorsmysteriet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-01-05.

Var kan jag köpa Super-Charlie och mormorsmysteriet?

Vi rekommenderar att du köper Super-Charlie och mormorsmysteriet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Hjälp Super-Charlie – bli en hjälte du också! Camilla Läckberg är en stolt och engagerad ambassadör för Barncancerfonden. Därför skänker hon 10 % av sina intäkter från den här boken till forskningen om barncancer. Tack för att du köper boken och är med och bidrar! Det är äntligen dags för semester för Super-Charlies familj! När pappan svänger in framför huset med en husbil blir inte alla jättelyckliga, men iväg bär det ändå mot närmsta campingplats. Tyvärr blir det ingen vilsam semester, för när de kommer fram blir mormor kidnappad! Super-Charlie måste lära sig en helt ny superkraft för att lösa det här mysteriet … Super-Charlie och mormorsmysteriet är den tredje fristående boken om barnens egen superhjälte, den kaxige Super-Charlie. Deckardrottningen Camilla Läckbergs träffsäkra skildring av livet i en småbarnsfamilj och illustratören Millis Sarris detaljrika och fartfyllda bilder gör böckerna till barnens favoriter.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen