Sugardaddy – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ramona Fransson

Jämför och hitta det billigaste priset på Sugardaddy innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sugardaddy är skriven av Ramona Fransson och gavs ut 2019-06-05.

Sugardaddy som bok, ljudbok eller e-bok.
Sugardaddy

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 206

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sugardaddy

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sugardaddy. Boken är skriven av författaren Ramona Fransson. Anomar Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sugardaddy var 2019-06-05.

Originalspråket som Ramona Fransson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Sugardaddy i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 322 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 160 x 25 mm och den väger så mycket som . Sugardaddy ISBN är . Sugardaddy är en del av serien: HW &amp.


Läs Sugardaddy som bok

För dig som vill köpa och läsa Sugardaddy som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 206 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sugardaddy som ljudbok

Vill du lyssna på Sugardaddy som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sugardaddy som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sugardaddy som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sugardaddy som pocket

Sugardaddy finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sugardaddy med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sugardaddy med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sugardaddy
 • Författare: Ramona Fransson
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Anomar Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-06-05
 • Pris: 206
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 322
 • Fysiska dimensioner: 230 x 160 x 25 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sugardaddy?

Sugardaddy är skriven av författaren Ramona Fransson

När gavs Sugardaddy ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-06-05.

Var kan jag köpa Sugardaddy?

Vi rekommenderar att du köper Sugardaddy hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hassim Wiklund är 35 år, singel, poliskommissarie och spaningschef. När han sitter och tar sig en kopp kaffe på Villa Belparc i Slottsskogen i Göteborg ringer telefonen. En naken kvinnas kropp har hittats invirad i en presenning i Svaleboskogen. Det här mordet följs av fler och Hassim och hans kolleger försöker få klarhet i vem som begått morden och vad motivet kan vara. Samtidigt fyller Hassim 35 år och får en schäfervalp i present av föräldrarna som med detta hoppas att han ska tvingas ut och träffa nya vänner. Inte bara umgås med vännen och kollegan Patrik Johansson tillika poliskommissarie. Helst vill de se en kvinna i sin sons liv. Detta är den första fristående delen i Ramona Franssons nya verklighetsbaserade fristående deckarserie med Hassim Wiklund i huvudrollen. Deckaren utspelar sig i Göteborg och i Bohuslän.

Utgivande förlag: Anomar Förlag