Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Emma Eronson

Jämför och hitta det billigaste priset på Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra är skriven av Emma Eronson och gavs ut 2021-03-16.

Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra som bok, ljudbok eller e-bok.
Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 40

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra. Boken är skriven av författaren Emma Eronson. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra var 2021-03-16.

Originalspråket som Emma Eronson skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Sport, fritid & hobby” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra är det: 9789179855048.


Läs Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra som bok

För dig som vill köpa och läsa Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 40 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra som ljudbok

Vill du lyssna på Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra som pocket

Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra
  • Författare: Emma Eronson
  • Genre: Sport, fritid & hobby
  • Förlag: Tukan förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-03-16
  • Pris: 40
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179855048

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra?

Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra är skriven av författaren Emma Eronson

När gavs Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-03-16.

Var kan jag köpa Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra?

Vi rekommenderar att du köper Sudoku: svår-expert 348 sifferpussel med stigande svårighetsgra hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Sudoku är ett perfekt tidsfördriv när du har en stund för dig själv, vare sig du är på resande fot eller sitter hemma i soffan. Träna din logiska förmåga med de här underhållande sifferpusslen – när som helst och var som helst!

Utgivande förlag: Tukan förlag