Styrelseskick i elva länder + EU – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Andreas Bågenholm

Jämför och hitta det billigaste priset på Styrelseskick i elva länder + EU innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Styrelseskick i elva länder + EU är skriven av Andreas Bågenholm och gavs ut 2012-09-06.

Styrelseskick i elva länder + EU som bok, ljudbok eller e-bok.
Styrelseskick i elva länder + EU

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 335

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Styrelseskick i elva länder + EU

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Styrelseskick i elva länder + EU. Boken är skriven av författaren Andreas Bågenholm. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Styrelseskick i elva länder + EU var 2012-09-06.

Originalspråket som Andreas Bågenholm skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den 321,Ocf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Styrelseskick i elva länder + EU i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 227 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 170 x 13 mm och den väger så mycket som 344 g. Styrelseskick i elva länder + EU ISBN är 9789147098118. Styrelseskick i elva länder + EU är en del av serien: Styrelseskick i elva länder + EU.


Läs Styrelseskick i elva länder + EU som bok

För dig som vill köpa och läsa Styrelseskick i elva länder + EU som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 335 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Styrelseskick i elva länder + EU som ljudbok

Vill du lyssna på Styrelseskick i elva länder + EU som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Styrelseskick i elva länder + EU som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Styrelseskick i elva länder + EU som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Styrelseskick i elva länder + EU som pocket

Styrelseskick i elva länder + EU finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Styrelseskick i elva länder + EU med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Styrelseskick i elva länder + EU med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Styrelseskick i elva länder + EU
 • Författare: Andreas Bågenholm
 • Genre:
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2012-09-06
 • Pris: 335
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 227
 • Fysiska dimensioner: 240 x 170 x 13 mm
 • SAB: 321,Ocf
 • ISBN: 9789147098118

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Styrelseskick i elva länder + EU?

Styrelseskick i elva länder + EU är skriven av författaren Andreas Bågenholm

När gavs Styrelseskick i elva länder + EU ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-09-06.

Var kan jag köpa Styrelseskick i elva länder + EU?

Vi rekommenderar att du köper Styrelseskick i elva länder + EU hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Styrelseskick i elva länder + EU behandlar olika sätt att organisera offentlig maktutövning och vilka konsekvenser detta får för det politiska livet. I inledningskapitlet introduceras studiet av styrelseskick. Här diskuteras hur politiska system kan kategoriseras och jämföras, vad som förklarar valet av styrelseskick samt vilka effekter olika konstitutionella vägval förväntas få.Läs merAlla kapitel är strukturerade på i princip samma sätt med samma återkommande rubriker, figurtyper och tabelluppställningar. Detta gör det lätt att snabbt hitta information i boken och underlättar även jämförelser länder och styrelseskicken emellan.I denna uppdaterade upplaga har kapitlet om Egypten utgått och ersatts med Brasilien. Boken är främst avsedd att användas på grundutbildningar i statsvetenskap och samhällskunskap vid universitet och högskolor, men lämpar sig också väl som komplement till gymnasieböckerna i samhällskunskap.Om författarnaAndreas Bågenholm är universitetslektor vid statsvetenskapliga institutionen vid Göteborgs universitet.

Utgivande förlag: Liber