Struktur 7-9 Samhällskunskap – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars-Olof Karlsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Struktur 7-9 Samhällskunskap innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Struktur 7-9 Samhällskunskap är skriven av Lars-Olof Karlsson och gavs ut 2015-05-25.

Struktur 7-9 Samhällskunskap som bok, ljudbok eller e-bok.
Struktur 7-9 Samhällskunskap

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 309

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Struktur 7-9 Samhällskunskap

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Struktur 7-9 Samhällskunskap. Boken är skriven av författaren Lars-Olof Karlsson. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Struktur 7-9 Samhällskunskap var 2015-05-25.

Originalspråket som Lars-Olof Karlsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Struktur 7-9 Samhällskunskap i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 241 x 165 x 13 mm och den väger så mycket som 460 g. Struktur 7-9 Samhällskunskap ISBN är 9789140687425. Struktur 7-9 Samhällskunskap är en del av serien: Struktur samhällskunskap.


Läs Struktur 7-9 Samhällskunskap som bok

För dig som vill köpa och läsa Struktur 7-9 Samhällskunskap som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 309 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Struktur 7-9 Samhällskunskap som ljudbok

Vill du lyssna på Struktur 7-9 Samhällskunskap som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Struktur 7-9 Samhällskunskap som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Struktur 7-9 Samhällskunskap som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Struktur 7-9 Samhällskunskap som pocket

Struktur 7-9 Samhällskunskap finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Struktur 7-9 Samhällskunskap med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Struktur 7-9 Samhällskunskap med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Struktur 7-9 Samhällskunskap
 • Författare: Lars-Olof Karlsson
 • Genre: Samhälle & politik
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2015-05-25
 • Pris: 309
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 241 x 165 x 13 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789140687425

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Struktur 7-9 Samhällskunskap?

Struktur 7-9 Samhällskunskap är skriven av författaren Lars-Olof Karlsson

När gavs Struktur 7-9 Samhällskunskap ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-05-25.

Var kan jag köpa Struktur 7-9 Samhällskunskap?

Vi rekommenderar att du köper Struktur 7-9 Samhällskunskap hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Struktur Samhällskunskap 7-9 är en samhällskunskapsbok för grundskolans årskurs 7-9, som också är lämplig att använda för elever som ska läsa in grundskolans samhällskunskap på introduktionsprogrammet eller komvux. Boken är indelad i sex kapitel som kan läsas i valfri ordning. Tyngdpunkten ligger på den förklarande texten, utifrån vilken du som lärare lägger upp din undervisning. Texterna förklarar och har exempel och modeller som förtydligar. Detta inspirerar eleverna till diskussion och reflektion kring samhällsfrågor. Bokens kapitel är: Demokrati och media Lag och rätt Ekonomi och välfärd Ideologier och partier Individen och gruppen Globala frågorVarje kapitel inleds med en kort introduktion, och i slutet av varje kapitel finns ett inspirerande historiskt nedslag samt sammanfattning och uppgifter som konkretiserar och repeterar innehållet. På Gleerups hemsida ligger instuderingsfrågor till varje kapitel.  Struktur Samhällskunskap 7-9 passar dig som: Vill ha en trygg och stabil grund att utgå från i ämnet samhällskunskap Vill ha stor frihet när det gäller upplägget av undervisningen i samhällskunskap Som söker ett material för de elever som ska läsa samhällskunskap på gymnasieskolans introduktionsprogramFörfattare är Lars-Olof Karlsson, gymnasielärare i samhällskunskap. Han har också lång erfarenhet som redaktör och förläggare av läromedel.

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB