Strategi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Bengtsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Strategi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Strategi är skriven av Lars Bengtsson och gavs ut 2012-11-15.

Strategi som bok, ljudbok eller e-bok.
Strategi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 210

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Strategi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Strategi. Boken är skriven av författaren Lars Bengtsson. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Strategi var 2012-11-15.

Originalspråket som Lars Bengtsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Organisationsteori & organisationers beteende vilket ger den Qbaab,658.402 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Strategi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 124 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 5 mm och den väger så mycket som 186 g. Strategi ISBN är 9789147097067. Strategi är en del av serien: BeGreppbart.


Läs Strategi som bok

För dig som vill köpa och läsa Strategi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 210 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Strategi som ljudbok

Vill du lyssna på Strategi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Strategi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Strategi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Strategi som pocket

Strategi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Strategi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Strategi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Strategi
 • Författare: Lars Bengtsson
 • Genre: Organisationsteori & organisationers beteende
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2012-11-15
 • Pris: 210
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 124
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 5 mm
 • SAB: Qbaab,658.402
 • ISBN: 9789147097067

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Strategi?

Strategi är skriven av författaren Lars Bengtsson

När gavs Strategi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-11-15.

Var kan jag köpa Strategi?

Vi rekommenderar att du köper Strategi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Strategi kan vara ett välplanerat tillvägagångssätt – eller modetrender och Följa-John-beteenden. Den här boken går igenom klassiska strategiteoretiska perspektiv och nyare teoribildning. Vi får en inblick i praktiskt strategiarbete inom företag och organisationer och i centrala modeller och analysverktyg. Författarna tar även upp aktuella strategidiskussioner, såsom globalisering, innovation, sociala media och hållbarhet.Läs mer”Denna skrift ger en gedigen sammanfattning av strategifältets framväxt och landar i nutida frågeställningar. Speciellt berömvärd är ansatsen att knyta framställningen till användbara modeller för strategisk analys. Författarna reflekterar också på ett intressant sätt över begreppets innehåll och behovet av företagsstrategier. På så sätt ger boken en mångfacetterad bild av strategiernas förlovade land och lämpar sig väl för den som vill få en orientering om strategifältets innehåll, utveckling och status.”Fredrik Tell, professor i företagsekonomi, Linköpings universitetBeGreppbart är en serie introducerande böcker i samhällsvetenskap. Varje bok behandlar ett centralt begrepp och adderar en pusselbit till vår förståelse av samhället. Utforskande. Fokuserat. Dynamiskt. Greppbar kunskap i ett nötskal. Helt enkelt.Om författarnaThomas Kalling är professor och chef för Institutet för Ekonomisk Forskning vid Lunds universitet. Lars Bengtsson är professor i industriell ekonomi vid Lunds Tekniska Högskola. Sagt om boken

Utgivande förlag: Liber