Stora pysselboken – återbruk – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karin Andersson

Jämför och hitta det billigaste priset på Stora pysselboken – återbruk innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stora pysselboken – återbruk är skriven av Karin Andersson och gavs ut 2021-05-05.

Stora pysselboken - återbruk som bok, ljudbok eller e-bok.
Stora pysselboken – återbruk

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 95

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Stora pysselboken – återbruk

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stora pysselboken – återbruk. Boken är skriven av författaren Karin Andersson. Tukan Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stora pysselboken – återbruk var 2021-05-05.

Originalspråket som Karin Andersson skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är E-bok.

Om du är ute efter ISBN-numret för Stora pysselboken – återbruk är det: 9789179854997.


Läs Stora pysselboken – återbruk som bok

För dig som vill köpa och läsa Stora pysselboken – återbruk som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 95 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stora pysselboken – återbruk som ljudbok

Vill du lyssna på Stora pysselboken – återbruk som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Stora pysselboken – återbruk som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stora pysselboken – återbruk som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stora pysselboken – återbruk som pocket

Stora pysselboken – återbruk finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stora pysselboken – återbruk med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stora pysselboken – återbruk med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Stora pysselboken – återbruk
  • Författare: Karin Andersson
  • Genre:
  • Förlag: Tukan Förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-05-05
  • Pris: 95
  • Format: E-bok
  • ISBN: 9789179854997

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stora pysselboken – återbruk?

Stora pysselboken – återbruk är skriven av författaren Karin Andersson

När gavs Stora pysselboken – återbruk ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-05-05.

Var kan jag köpa Stora pysselboken – återbruk?

Vi rekommenderar att du köper Stora pysselboken – återbruk hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Kreativa Karin (Andersson) är en av Sveriges största profiler inom pyssel och DIY. Med sin känsla för färg, unika stil och lekfulla design tar hon skapandet till en ny nivå!<br< <i>Stora pysselboken – återbruk</i> är Karins fjärde pysselbok för barn och den mest inspirerande enligt henne själv. Materialen som används i boken är sådant som alla redan har hemma. Boken är full av inspirerande projekt och tydliga steg för steg-bilder och även en grundlig genomgång av material, saker som är bra att ha och tips och tricks från ett pysselproffs.

Utgivande förlag: Tukan Förlag