Stora Nollanpaketet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Caroline Engvall

Jämför och hitta det billigaste priset på Stora Nollanpaketet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stora Nollanpaketet är skriven av Caroline Engvall och gavs ut .

Stora Nollanpaketet som bok, ljudbok eller e-bok.
Stora Nollanpaketet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 1268

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Stora Nollanpaketet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stora Nollanpaketet. Boken är skriven av författaren Caroline Engvall. Boksmart är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stora Nollanpaketet var .

Originalspråket som Caroline Engvall skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Stora Nollanpaketet är det: 9789198841367.


Läs Stora Nollanpaketet som bok

För dig som vill köpa och läsa Stora Nollanpaketet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 1268 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stora Nollanpaketet som ljudbok

Vill du lyssna på Stora Nollanpaketet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Stora Nollanpaketet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stora Nollanpaketet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stora Nollanpaketet som pocket

Stora Nollanpaketet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stora Nollanpaketet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stora Nollanpaketet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Stora Nollanpaketet
  • Författare: Caroline Engvall
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Boksmart
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 1268
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198841367

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stora Nollanpaketet?

Stora Nollanpaketet är skriven av författaren Caroline Engvall

När gavs Stora Nollanpaketet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Stora Nollanpaketet?

Vi rekommenderar att du köper Stora Nollanpaketet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Caroline Engvall är författare, journalist och föreläsare. Hon ägnar stora delar av sin tid åt kampen mot sexuellt utnyttjande av unga och är en av Sveriges ledande auktoriteter i ämnet. Böcker och kringmaterial i serien Nollan och nätet ska underlätta för barn och vuxna att starta samtal om livet online. Innehåll: Noelias hemlighet – om grooming Noelias revansch – om taskiga kommentarer Noelia och spelet – om onlinespel och utpressning Ryktet går, Noelia – om pranks som går för långt, och rykten som sprids Noelia och stjärnfallet – om oönskade bilder som skickas Noelia och utmaningen – om challenges Noelia och jakten på likes – om hetsen på sociala medier Nollans viktiga samtalskort – med 19 olika case att diskutera med sitt barn, om dilemman som kan uppstå online.

Utgivande förlag: Boksmart