Stora Kramdalenpaketet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Emelie Sjölander, Andréas Sjölander

Jämför och hitta det billigaste priset på Stora Kramdalenpaketet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stora Kramdalenpaketet är skriven av Emelie Sjölander, Andréas Sjölander och gavs ut .

Stora Kramdalenpaketet som bok, ljudbok eller e-bok.
Stora Kramdalenpaketet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 880

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Stora Kramdalenpaketet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stora Kramdalenpaketet. Boken är skriven av författaren Emelie Sjölander, Andréas Sjölander. Boksmart är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stora Kramdalenpaketet var .

Originalspråket som Emelie Sjölander, Andréas Sjölander skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Stora Kramdalenpaketet är det: 9789198841374.


Läs Stora Kramdalenpaketet som bok

För dig som vill köpa och läsa Stora Kramdalenpaketet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 880 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stora Kramdalenpaketet som ljudbok

Vill du lyssna på Stora Kramdalenpaketet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Stora Kramdalenpaketet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stora Kramdalenpaketet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stora Kramdalenpaketet som pocket

Stora Kramdalenpaketet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stora Kramdalenpaketet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stora Kramdalenpaketet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Stora Kramdalenpaketet
  • Författare: Emelie Sjölander, Andréas Sjölander
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Boksmart
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 880
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198841374

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stora Kramdalenpaketet?

Stora Kramdalenpaketet är skriven av författaren Emelie Sjölander, Andréas Sjölander

När gavs Stora Kramdalenpaketet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Stora Kramdalenpaketet?

Vi rekommenderar att du köper Stora Kramdalenpaketet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Innehåller:   Barnen i Kramdalen 1 – en saga om integritet, tafsare och nättroll Barnen i Kramdalen 2 – en saga om fördomar och barns olikheter Barnen i Kramdalen 3 – en saga mot mobbing och utanförskap Barnen i Kramdalen 4 – en saga om bra och dåliga hemligheter Kramdalens viktiga samtalskort med 20 olika case att diskutera 4 pins Kompisdagbok Kramdalens viktiga pysselbok Kramdalens roliga målarbok

Utgivande förlag: Boksmart