Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Sellberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss är skriven av Anna Sellberg och gavs ut 2015-05-11.

Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss som bok, ljudbok eller e-bok.
Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss. Boken är skriven av författaren Anna Sellberg. Känguru är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss var 2015-05-11.

Originalspråket som Anna Sellberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Handarbete & konsthantverk vilket ger den Rddc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 91 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 300 x 225 x 8 mm och den väger så mycket som 446 g. Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss ISBN är 9789176630181. Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss är en fristående bok .


Läs Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss som bok

För dig som vill köpa och läsa Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss som ljudbok

Vill du lyssna på Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss som pocket

Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss
 • Författare: Anna Sellberg
 • Genre: Handarbete & konsthantverk
 • Förlag: Känguru
 • Utgivningsdatum: 2015-05-11
 • Pris:
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 91
 • Fysiska dimensioner: 300 x 225 x 8 mm
 • SAB: Rddc
 • ISBN: 9789176630181

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss?

Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss är skriven av författaren Anna Sellberg

När gavs Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-05-11.

Var kan jag köpa Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss?

Vi rekommenderar att du köper Stora korsordsboken : fler roliga och utmanande kryss hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Stora korsordsboken – fler roliga och utmanande kryss finns närmare 100 korsord i olika svårighetsgrader gjorda av några av Sveriges allra bästa korsordskonstruktörer. De populära bildkryssen dominerar men här finns också ordflätor och krypton. Boken är genomgående illustrerad i färg och det generösa formatet och de mjuka pärmarna gör den lätt att använda och skriva i. Detta är den tredje korsordsboken i storformat som Känguru ger ut. De tidigare två titlarna blev mycket uppskattade och har tryckts till i flera omgångar. Och för alla ivriga korsordslösare presenteras nu en omgång helt nya kryss.

Utgivande förlag: Känguru