Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor

Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Moira Butterfield

Jämför och hitta det billigaste priset på Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor är skriven av Moira Butterfield och gavs ut .

Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor som bok, ljudbok eller e-bok.
Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor. Boken är skriven av författaren Moira Butterfield. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor var .

Originalspråket som Moira Butterfield skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor är det: 9789180185646.


Läs Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor som bok

För dig som vill köpa och läsa Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor som ljudbok

Vill du lyssna på Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor som pocket

Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor
  • Författare: Moira Butterfield
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 189
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180185646

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor?

Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor är skriven av författaren Moira Butterfield

När gavs Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor?

Vi rekommenderar att du köper Stora flaggboken : historierna bakom världens flaggor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Flaggor finns överallt. Alla länder har en egen flagga och man kan se olika flaggor vaja från byggnader, fladdra i skeppsmaster och hissas vid högtider och sportevenemang. Men har du någonsin undrat vad flaggorna betyder? Den här faktaspäckade boken tar med dig på en resa runt jorden, flagga för flagga. Här avslöjas vad färger, mönster och symboler har att säga om varje land, dess folk och historia. Visste du till exempel att den svartvita randen i Botswanas flagga symboliserar zebror och att det blåa symboliserar det för landet livsviktiga regnet? Och att Ukrainas flagga (gul nederdel och blå överdel) visar ett vetefält mot blå himmel? I <i>Stora flaggboken</i> presenteras inte bara nationsflaggor utan också olika provinsers flaggor samt sådana som tillhör internationella organisationer som Röda korset, FN och EU. Här förklaras också varje flaggas historiska bakgrund. En perfekt bok för alla vetgiriga barn!

Utgivande förlag: Lind & Co