Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dick Harrison

Jämför och hitta det billigaste priset på Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa är skriven av Dick Harrison och gavs ut 2010-04-15.

Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa som bok, ljudbok eller e-bok.
Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 211

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa. Boken är skriven av författaren Dick Harrison. Ordfront är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa var 2010-04-15.

Originalspråket som Dick Harrison skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Medeltidens historia vilket ger den K.38 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 480 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 134 x 28 mm och den väger så mycket som 680 g. Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa ISBN är 9789174419085. Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa är en fristående bok .


Läs Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa som bok

För dig som vill köpa och läsa Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 211 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa som ljudbok

Vill du lyssna på Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa som pocket

Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa
 • Författare: Dick Harrison
 • Genre: Medeltidens historia
 • Förlag: Ordfront
 • Utgivningsdatum: 2010-04-15
 • Pris: 211
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 480
 • Fysiska dimensioner: 210 x 134 x 28 mm
 • SAB: K.38
 • ISBN: 9789174419085

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa?

Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa är skriven av författaren Dick Harrison

När gavs Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-04-15.

Var kan jag köpa Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa?

Vi rekommenderar att du köper Stora döden : den värsta katastrof som drabbat Europa hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den medeltida pestepidemin, digerdöden, slukade proportionellt sett fler människoliv än någon annan historisk katastrof. För 1300-talets människor, bedövade av epidemins omfattning, var den helt enkelt “stora döden”. Dick Harrisons mäktiga krönika tar oss med på en kuslig färd i digerdödens fotspår åren 1347-1352.

Utgivande förlag: Ordfront