Stora boken om Vips – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Oskar Jonsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Stora boken om Vips innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stora boken om Vips är skriven av Oskar Jonsson och gavs ut 2022-02-24.

Stora boken om Vips som bok, ljudbok eller e-bok.
Stora boken om Vips

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Stora boken om Vips

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stora boken om Vips. Boken är skriven av författaren Oskar Jonsson. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stora boken om Vips var 2022-02-24.

Originalspråket som Oskar Jonsson skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Stora boken om Vips är det: 9789179772628.


Läs Stora boken om Vips som bok

För dig som vill köpa och läsa Stora boken om Vips som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stora boken om Vips som ljudbok

Vill du lyssna på Stora boken om Vips som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Stora boken om Vips som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stora boken om Vips som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stora boken om Vips som pocket

Stora boken om Vips finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stora boken om Vips med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stora boken om Vips med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Stora boken om Vips
  • Författare: Oskar Jonsson
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-02-24
  • Pris: 209
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179772628

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stora boken om Vips?

Stora boken om Vips är skriven av författaren Oskar Jonsson

När gavs Stora boken om Vips ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-02-24.

Var kan jag köpa Stora boken om Vips?

Vi rekommenderar att du köper Stora boken om Vips hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Möt den näpna näbbmusen Vips, en glad och nyfiken filur som älskar sin skog och vill upptäcka naturen runtomkring. I denna samlingsvolym, som innehåller de fyra första bilderböckerna i serien, träffar Vips den lilla larven, hackspettsungen, uttern och den snabba ödlan. När de hamnar i knepiga lägen finns den lilla näbbmusen där för att hjälpa. Oskar Jonsson blandar saga med fakta och har i sina ljuvliga akvarellbilder skapat en härlig värld som man får lust att upptäcka – och den finns ju därute! I naturen kryper, växer och låter det hela tiden. Så gör som Vips: sätt dig på en sten och se dig omkring så händer det kanske något spännande! Mellan varje berättelse hittar du fakta om de olika djuren och bilder på växter och djur som Vips passerar förbi. Boken innehåller: "Vips vid bäcken", "Vips i trädet", "Vips på isen" och "Vips bakom stenarna".

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen