Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Inger Sandberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till är skriven av Inger Sandberg och gavs ut 2020-07-10.

Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till som bok, ljudbok eller e-bok.
Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till. Boken är skriven av författaren Inger Sandberg. Rabén &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till var 2020-07-10.

Originalspråket som Inger Sandberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 140 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 247 x 201 x 17 mm och den väger så mycket som 684 g. Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till ISBN är 9789129720884. Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till är en fristående bok .


Läs Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till som bok

För dig som vill köpa och läsa Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till som ljudbok

Vill du lyssna på Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till som pocket

Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till
 • Författare: Inger Sandberg
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Rabén &amp
 • Utgivningsdatum: 2020-07-10
 • Pris: 229
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 140
 • Fysiska dimensioner: 247 x 201 x 17 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789129720884

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till?

Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till är skriven av författaren Inger Sandberg

När gavs Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-07-10.

Var kan jag köpa Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till?

Vi rekommenderar att du köper Stora boken om Lilla Spöket Laban, Lilla Anna och några till hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Lilla Spöket Laban, Lilla Anna, Tummen och Pulvret – Inger och Lasse Sandbergs karaktärer har älskats av generationer barn. Med sin lekfullhet, fantasi, humor och sitt exakta gehör för de små barnens verklighet har böckerna blivit odödliga barnklassiker. Här kommer för första gången en stor och lyxig samlingsvolym med utvalda favoriter ur Inger och Lasse Sandbergs över 110 böcker stora barnboksproduktion. En riktig skattkista till bok som kommer hängamed i många år framöver.Lär känna eller återse Lilla Spöket Laban i några av de första äventyren, följ med Lilla Anna på en spännande båttur och upptäck fler favoriter som Pulvret och Vit, Svart och alla de andra.

Utgivande förlag: Rabén &amp