Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier

Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jenny Neikell

Jämför och hitta det billigaste priset på Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier är skriven av Jenny Neikell och gavs ut 2020-08-19.

Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier som bok, ljudbok eller e-bok.
Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier. Boken är skriven av författaren Jenny Neikell. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier var 2020-08-19.

Originalspråket som Jenny Neikell skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Konservering & djupfrysning vilket ger den Qcada,Pmbb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 283 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 247 x 176 x 30 mm och den väger så mycket som 1028 g. Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier ISBN är 9789113107295. Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier är en fristående bok .


Läs Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier som bok

För dig som vill köpa och läsa Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier som ljudbok

Vill du lyssna på Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier som pocket

Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier
  • Författare: Jenny Neikell
  • Genre: Konservering & djupfrysning
  • Förlag: Norstedts
  • Utgivningsdatum: 2020-08-19
  • Pris: 229
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 283
  • Fysiska dimensioner: 247 x 176 x 30 mm
  • SAB: Qcada,Pmbb
  • ISBN: 9789113107295

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier?

Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier är skriven av författaren Jenny Neikell

När gavs Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-19.

Var kan jag köpa Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier?

Vi rekommenderar att du köper Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Succéböckerna Fermentera och Fermentera 2.0 banade väg för fermenteringsvågen i Sverige. I Stora boken om fermentering samlar vi de bästa recepten ur Jenny Neikells två tidigare böcker, och får även en ny uppdaterad faktadel och helt nya recept.Fermentering är matlagning med hjälp av goda mikroorganismer. Jäst, mögel och bakterier förändrar doft och textur i maten och bildar spännande smaker, som syra och umami. Dessutom kan fermenterad mat ha positiva effekter på vår hälsa.I den här boken får du bekanta dig med allt från kimchi, koji och kombucha till tempeh, kefir och surdeg. I bokens gedigna faktadel beskrivs fermenteringstekniker och mikrobiologiska processer på ett fängslande och lättfattligt vis.Med de detaljerade recepten som inte bara förklarar hur, utan varför, är det enkelt att lyckas med fermentering hemma och det behövs ingen dyr specialutrustning. Med några burkar, sildukar och en spis kommer man långt. Välkommen in i en fascinerande värld av goda smaker!

Utgivande förlag: Norstedts