Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dan Green

Jämför och hitta det billigaste priset på Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter är skriven av Dan Green och gavs ut 2017-01-23.

Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter som bok, ljudbok eller e-bok.
Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter. Boken är skriven av författaren Dan Green. Känguru är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter var 2017-01-23.

Originalspråket som Dan Green skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Naturen vilket ger den uUdv,uUdub som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 192 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 285 x 225 x 20 mm och den väger så mycket som 1017 g. Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter ISBN är . Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter är en fristående bok .


Läs Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter som bok

För dig som vill köpa och läsa Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter som ljudbok

Vill du lyssna på Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter som pocket

Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter
 • Författare: Dan Green
 • Genre: Naturen
 • Förlag: Känguru
 • Utgivningsdatum: 2017-01-23
 • Pris: 169
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 192
 • Fysiska dimensioner: 285 x 225 x 20 mm
 • SAB: uUdv,uUdub
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter?

Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter är skriven av författaren Dan Green

När gavs Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-01-23.

Var kan jag köpa Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter?

Vi rekommenderar att du köper Stora boken om bergarter och ädelstenar : och andra av naturens skatter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Vilken sten är så lätt att den flyter? Hur bildas kristaller? Var har man störst chans att hitta fossil? Vad är en pärla? Boken är fullproppad med över 1 000 fantastiska bilder och hundratals fascinerande fakta. Stora boken om bergarter och ädelstenar är en oumbärlig vägledning till naturens enastående skatter. Stora boken om bergarter och ädelstenar får du lära dig allt som finns att veta om världens mest underbara naturskatter, från fossiler och snäckskal till guld och diamanter.

Utgivande förlag: Känguru