Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans

Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Saviour Pirotta

Jämför och hitta det billigaste priset på Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans är skriven av Saviour Pirotta och gavs ut .

Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans som bok, ljudbok eller e-bok.
Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 147

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans. Boken är skriven av författaren Saviour Pirotta. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans var .

Originalspråket som Saviour Pirotta skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans är det: 9789180184809.


Läs Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans som bok

För dig som vill köpa och läsa Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 147 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans som ljudbok

Vill du lyssna på Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans som pocket

Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans
  • Författare: Saviour Pirotta
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 147
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180184809

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans?

Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans är skriven av författaren Saviour Pirotta

När gavs Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans?

Vi rekommenderar att du köper Stora boken med klassiska sagor : 8 sagor att läsa tillsammans hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Det var en gång … åtta klassiska sagor som återberättades i en underbar samling! Kliv in i Snödrottningens magiska värld och följ med Gerda när hon försöker rädda Kaj från en hemsk förtrollning. Promenera med Guldlock och se vad hon hittar i det lilla huset i skogen. Håll utkik efter den stora, stygga vargen i skogen med Rödluvan. Huffa och puffa men blås inte bort husen för De tre små grisarna. Se Rapunzel släppa ner sitt vackra hår och träffa sin prins. Hjälp Hans och Greta att hitta vägen genom skogen till huset som är gjort av godsaker, och spring så fort du kan med Pepparkaksgubben.

Utgivande förlag: Lind & Co