Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karl-Gunnar Norén

Jämför och hitta det billigaste priset på Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar är skriven av Karl-Gunnar Norén och gavs ut 2007-10-01.

Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar som bok, ljudbok eller e-bok.
Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar. Boken är skriven av författaren Karl-Gunnar Norén. Nielsen & är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar var 2007-10-01.

Originalspråket som Karl-Gunnar Norén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Filosofi & religion vilket ger den Sae-c:k.54,S-czb Stockholm,Ncaa.08 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 165 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 122 x 9 mm och den väger så mycket som 280 g. Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar ISBN är 9789197563468. Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar är en fristående bok .


Läs Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar som bok

För dig som vill köpa och läsa Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar som ljudbok

Vill du lyssna på Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar som pocket

Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar
 • Författare: Karl-Gunnar Norén
 • Genre: Filosofi & religion
 • Förlag: Nielsen &
 • Utgivningsdatum: 2007-10-01
 • Pris: 239
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 165
 • Fysiska dimensioner: 210 x 122 x 9 mm
 • SAB: Sae-c:k.54,S-czb Stockholm,Ncaa.08
 • ISBN: 9789197563468

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar?

Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar är skriven av författaren Karl-Gunnar Norén

När gavs Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-10-01.

Var kan jag köpa Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar?

Vi rekommenderar att du köper Stockholms glömda bunkrar : guiden till andra världskrigets fasta försvar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Är också du nyfiken på mystiska betongkonstruktioner du sett uppe på höjder eller vid Stockholms infarter? Märkliga rundlar av betong och natursten. Betongkanter i gräset. Pianoliknande betongklossar.Lite vagt har du förstått att de ingått i beredskapen, samlingsnamnet för tiden 1939-45, då våra grannländer antingen anfölls eller ockuperades. I så fall har du helt rätt. Även om det då främst var Sveriges gränser i norr, söder och väster som befästes, har också Stockholm försvarsanläggningar från den tiden.Åtskilligt av det fasta försvaret är raserat, men visst finns det lämningar kvar, både synliga och dolda. Dock inte mer dolda än att de kan upptäckas med hjälp av en GPS-mottagare, eller helt enkelt genom de spår som fortfarande är synliga om man vill leta. Visste du att det fanns ett fullt befäst krigsflygfält i Skarpnäck? Nu finns det svar på frågor du haft eller kanske inte visste att du hade. När byggdes dessa anläggningar och för vilket ändamål? Var Sverige hotat på allvar, eller var det mest så att vi upplevde ett hot?Ta med Guiden till Stockholms glömda bunkrar på ett dussin promenader i Stockholms samtidshistoria och upptäck själv! Se med nya ögon på Blockhusudden, Tantolunden, Lill-Jansskogen och andra kända eller okända ställen. Alla platserna kan nås med SL och promenaderna ger både fina utsikter och motion som bonus. Femtioåriga flygbilder, dokument ur Krigsarkivet och bilder av värn innan de raserades gör dina egna upplevelser tydligare. Med lättlästa kartor, detaljerade anvisningar och bilder hittar du vägen rätt in i historien.

Utgivande förlag: Nielsen &