Stockholm och dess förorter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Nasrola Khoshdel

Jämför och hitta det billigaste priset på Stockholm och dess förorter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stockholm och dess förorter är skriven av Nasrola Khoshdel och gavs ut .

Stockholm och dess förorter som bok, ljudbok eller e-bok.
Stockholm och dess förorter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 325

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Stockholm och dess förorter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stockholm och dess förorter. Boken är skriven av författaren Nasrola Khoshdel. Isaberg förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stockholm och dess förorter var .

Originalspråket som Nasrola Khoshdel skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Kultur|Resor” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Stockholm och dess förorter är det: 9789198853148.


Läs Stockholm och dess förorter som bok

För dig som vill köpa och läsa Stockholm och dess förorter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 325 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stockholm och dess förorter som ljudbok

Vill du lyssna på Stockholm och dess förorter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Stockholm och dess förorter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stockholm och dess förorter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stockholm och dess förorter som pocket

Stockholm och dess förorter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stockholm och dess förorter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stockholm och dess förorter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Stockholm och dess förorter
  • Författare: Nasrola Khoshdel
  • Genre: Kultur|Resor
  • Förlag: Isaberg förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 325
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198853148

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stockholm och dess förorter?

Stockholm och dess förorter är skriven av författaren Nasrola Khoshdel

När gavs Stockholm och dess förorter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Stockholm och dess förorter?

Vi rekommenderar att du köper Stockholm och dess förorter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Stockholm och dess förorter En vacker bok med teckningar över Stockholm och dess förorter i dåtid och nutid. Här får vi ta del av många av stadens vackra vyer såsom Stadshuset och andra unika platser tecknade i detalj av konstnären och tecknaren Nasrola "Nasi" Khoshdel. Författarens val av platser grundar sig på en speciell känsla för just dessa. Till varje teckning hör en informativ text. Det är en bred skildring av staden och dess förorter och läsarna får uppleva Stockholm på ett nytt och unikt sätt. Man känner värmen och den fysiska närheten i de mysteriösa teckningarna. Förorterna som började växa fram på 1950-talet var en gång moderna platser där nya tankar och idéer inför framtiden frodades, men idag är många av förorterna mer segregerade och står för utanförskap, trots mångfald. Ända sedan barndomen har tecknaren känt en stor kärlek till den. Som tecknare så har han tecknat både djur och människor och gör det fortfarande i olika miljöer, men för några år sedan skifta[1]de han fokus och vände ögonen mot byggnader, vyer och andra sevärdheter. Nasrola Khoshdel har med sin närvaro och nyfikenhet lyckats fånga den mytomspunna stadens själ och samtidigt belyser han konstnärer, arkitekter och skulptörer i tiden.

Utgivande förlag: Isaberg förlag