Stjärntecknens visdom – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Thomas Jönsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Stjärntecknens visdom innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stjärntecknens visdom är skriven av Thomas Jönsson och gavs ut 2003-08-01.

Stjärntecknens visdom som bok, ljudbok eller e-bok.
Stjärntecknens visdom

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Stjärntecknens visdom

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stjärntecknens visdom. Boken är skriven av författaren Thomas Jönsson. Solrosens förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stjärntecknens visdom var 2003-08-01.

Originalspråket som Thomas Jönsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Astrologi vilket ger den Blca som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Stjärntecknens visdom i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 176 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 145 x 20 mm och den väger så mycket som 275 g. Stjärntecknens visdom ISBN är 9789188362261. Stjärntecknens visdom är en fristående bok .


Läs Stjärntecknens visdom som bok

För dig som vill köpa och läsa Stjärntecknens visdom som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stjärntecknens visdom som ljudbok

Vill du lyssna på Stjärntecknens visdom som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Stjärntecknens visdom som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stjärntecknens visdom som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stjärntecknens visdom som pocket

Stjärntecknens visdom finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stjärntecknens visdom med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stjärntecknens visdom med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Stjärntecknens visdom
 • Författare: Thomas Jönsson
 • Genre: Astrologi
 • Förlag: Solrosens förlag
 • Utgivningsdatum: 2003-08-01
 • Pris: 149
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 176
 • Fysiska dimensioner: 215 x 145 x 20 mm
 • SAB: Blca
 • ISBN: 9789188362261

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stjärntecknens visdom?

Stjärntecknens visdom är skriven av författaren Thomas Jönsson

När gavs Stjärntecknens visdom ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2003-08-01.

Var kan jag köpa Stjärntecknens visdom?

Vi rekommenderar att du köper Stjärntecknens visdom hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Visste du att vi bär alla tolv stjärntecken inom oss och att de har starka samband med årstiderna? Varje tecken och varje årstid bär på sin egen visdom och vi präglas alla av arketyperna bakom de tolv tecknen, oavsett vilket av dem vi är födda i. I boken finns en praktisk del med övningar för varje tecken.I den här boken beskrivs med hjälp av stjärntecknens symbolik den utveckling som ligger bakom resan genom året. Varje tecken och varje årstid bär på sin egen visdom och vi präglas alla av arketyperna bakom de tolv stjärntecken, oavsett vilket tecken vi är födda i. Årstidernas växlingar kan överföras till dygnet och månvarvet, ja faktiskt till ett människoliv i sin helhet. Här finns en dynamik mellan det inre och det yttre, mellan ljuset och mörkret, mellan kropp och själ. Syftet med vår resa genom stjärntecknen är att vi ska upptäcka vårt innersta väsen. Astrologin kan därför ses som tolv vägar till självkännedom. Stjärntecknens visdom vänder sig till dig som tror på människans inneboende kraft att förändra sig själv och världen. Den presenterar ingen genväg till upplysning men ger dig kanske några pusselbitar på vägen. Boken är indelad i två avdelningar: Människan och kosmos, som ger en teoretisk bakgrund, och Energikalendern, där varje tecken beskrivs utförligt och där det finns förslag på hur du kan arbeta med stjärntecknet praktiskt.

Utgivande förlag: Solrosens förlag