Stjärndamm – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Wilderäng

Jämför och hitta det billigaste priset på Stjärndamm innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stjärndamm är skriven av Lars Wilderäng och gavs ut 2017-05-18.

Stjärndamm som bok, ljudbok eller e-bok.
Stjärndamm

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Stjärndamm

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stjärndamm. Boken är skriven av författaren Lars Wilderäng. Massolit Pocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stjärndamm var 2017-05-18.

Originalspråket som Lars Wilderäng skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Science fiction vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Stjärndamm i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 296 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 20 mm och den väger så mycket som 160 g. Stjärndamm ISBN är 9789176910801. Stjärndamm är en del av serien: Stjärntrilogin (del 3).


Läs Stjärndamm som bok

För dig som vill köpa och läsa Stjärndamm som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stjärndamm som ljudbok

Vill du lyssna på Stjärndamm som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Stjärndamm som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stjärndamm som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stjärndamm som pocket

Stjärndamm finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stjärndamm med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stjärndamm med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Stjärndamm
 • Författare: Lars Wilderäng
 • Genre: Science fiction
 • Förlag: Massolit Pocket
 • Utgivningsdatum: 2017-05-18
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 296
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 20 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789176910801

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stjärndamm?

Stjärndamm är skriven av författaren Lars Wilderäng

När gavs Stjärndamm ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-05-18.

Var kan jag köpa Stjärndamm?

Vi rekommenderar att du köper Stjärndamm hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den actionfyllda tredje delen i StjärnserienDen moderna civilisationens undergång är ett faktum och de få överlevande har bara ett mål: att kämpa för sina liv.Den civilisation som sakta men säkert byggdes upp igen, tio år efter Nedsläckningen, är nu krossad. De tappert kämpande soldaterna var chanslösa mot den tekniskt överlägsna fienden. Inga kulor i världen kunde skydda dem mot det vapen som var nära att förinta dem alla.Några av de få överlevande har åter samlats på Carlstens fästning, fångade som råttor och omringade av hotfulla ögon. Det måste finnas ett sätt att stoppa fienden. Om det så är det sista de gör, måste de försöka. Frågan är bara hur de ska ta sig ur sin fångenskap, och om det finns fler överlevare där ute Sagt om Stjärnserien:Lars Wilderäng har fått en stor publik med sina indiedystopiska spänningsromaner och är tillbaka med sin bästa bok.” – Fokus”Bladvändarthriller. Pedantiskt välresearchad och går helt enkelt inte att sluta läsa.” – Aftonbladet”Gastkramande dystopi med ljusglimtar.” – Dagens Nyheter”På väg att bli en klassiker i genren.” – Skånska Dagbladet”Lars Wilderäng har lyckats karva in sin egen kaosnisch i den svenska bokhyllan.” – Café

Utgivande förlag: Massolit Pocket