Stilla veckan

Stilla veckan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sven Petter Næss

Jämför och hitta det billigaste priset på Stilla veckan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stilla veckan är skriven av Sven Petter Næss och gavs ut .

Stilla veckan som bok, ljudbok eller e-bok.
Stilla veckan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 242

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Stilla veckan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stilla veckan. Boken är skriven av författaren Sven Petter Næss. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stilla veckan var .

Originalspråket som Sven Petter Næss skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare|Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Stilla veckan är det: 9789180186131.


Läs Stilla veckan som bok

För dig som vill köpa och läsa Stilla veckan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 242 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stilla veckan som ljudbok

Vill du lyssna på Stilla veckan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Stilla veckan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stilla veckan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stilla veckan som pocket

Stilla veckan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stilla veckan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stilla veckan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Stilla veckan
  • Författare: Sven Petter Næss
  • Genre: Deckare|Skönlitteratur
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 242
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186131

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stilla veckan?

Stilla veckan är skriven av författaren Sven Petter Næss

När gavs Stilla veckan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Stilla veckan?

Vi rekommenderar att du köper Stilla veckan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Kriminalpolis Harinder Singh återvänder motvilligt till Elvestad, den småstad han en gång växte upp i, för att hjälpa den lokala polisen med utredningen av ett dråp. Singh har både norskt och indiskt påbrå och kände sig aldrig helt accepterad i Elvestad under uppväxten, och så fort han är på plats och börjar jobbar bubblar gamla konflikter upp till ytan igen. Mycket är sig likt i hemstaden. Familjen Davidsen, som hade en dominerande position i staden redan när Singh var ung, tillhör fortfarande makteliten. Men nu har Axel, vd:ns son, blivit dödad. Två år tidigare försvann en ung kvinna som umgicks i hans kretsar. Ingen har sett till henne sedan dess. När Singh börjar gräva i de båda händelserna visar det sig snart att flera personer har en hel del att dölja och att långt ifrån alla vill berätta sanningen om var de befann sig den natt Axel Davidsen dog. <i>Stilla veckan</i> är den första boken i en serie med kriminalpolis Harinder Singh som huvudperson. SVEN PETTER NÆSS är en av de senaste årens mest populära deckarförfattare i Norge. 2020 tilldelades han det prestigefyllda Rivertonpriset för årets bästa norska kriminalroman för <i>Skjebnesteinen</i>, uppföljaren till <i>Stilla veckan</i>. "en skarpsinnig, trovärdig och underhållande polisroman" Norska <i>Dagbladet</i>

Utgivande förlag: Lind & Co