Stickis Målarbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Nordin

Jämför och hitta det billigaste priset på Stickis Målarbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stickis Målarbok är skriven av Anna Nordin och gavs ut 2018-11-22.

Stickis Målarbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Stickis Målarbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 49

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Stickis Målarbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stickis Målarbok. Boken är skriven av författaren Anna Nordin. Busfrö Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stickis Målarbok var 2018-11-22.

Originalspråket som Anna Nordin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Lek-, pyssel- & aktivitetsböcker vilket ger den uRd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Stickis Målarbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 300 x 210 x 5 mm och den väger så mycket som 148 g. Stickis Målarbok ISBN är 9789187553356. Stickis Målarbok är en fristående bok .


Läs Stickis Målarbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Stickis Målarbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 49 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stickis Målarbok som ljudbok

Vill du lyssna på Stickis Målarbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Stickis Målarbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stickis Målarbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stickis Målarbok som pocket

Stickis Målarbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stickis Målarbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stickis Målarbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Stickis Målarbok
 • Författare: Anna Nordin
 • Genre: Lek-, pyssel- & aktivitetsböcker
 • Förlag: Busfrö Förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-11-22
 • Pris: 49
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 300 x 210 x 5 mm
 • SAB: uRd
 • ISBN: 9789187553356

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stickis Målarbok?

Stickis Målarbok är skriven av författaren Anna Nordin

När gavs Stickis Målarbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-11-22.

Var kan jag köpa Stickis Målarbok?

Vi rekommenderar att du köper Stickis Målarbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Under en lövhög i en liten skog, bor igelkotten Stickis men det visste du nog. I denna bok får man måla och rita, färglägga som man vill med tusch, penna och krita. Göra precis så som man känner, i målarboken om Stickis, hans nalle och hans vänner.

Utgivande förlag: Busfrö Förlag