Stickan Sticklök – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Beppe Wolgers

Jämför och hitta det billigaste priset på Stickan Sticklök innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stickan Sticklök är skriven av Beppe Wolgers och gavs ut 2018-05-31.

Stickan Sticklök som bok, ljudbok eller e-bok.
Stickan Sticklök

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Stickan Sticklök

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stickan Sticklök. Boken är skriven av författaren Beppe Wolgers. Massolit Förlagsgrupp AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stickan Sticklök var 2018-05-31.

Originalspråket som Beppe Wolgers skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Berättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Stickan Sticklök i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 35 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 150 x 110 x 5 mm och den väger så mycket som 38 g. Stickan Sticklök ISBN är 9789132186653. Stickan Sticklök är en del av serien: Fruttisarna.


Läs Stickan Sticklök som bok

För dig som vill köpa och läsa Stickan Sticklök som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stickan Sticklök som ljudbok

Vill du lyssna på Stickan Sticklök som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Stickan Sticklök som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stickan Sticklök som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stickan Sticklök som pocket

Stickan Sticklök finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stickan Sticklök med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stickan Sticklök med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Stickan Sticklök
 • Författare: Beppe Wolgers
 • Genre: Berättelser
 • Förlag: Massolit Förlagsgrupp AB
 • Utgivningsdatum: 2018-05-31
 • Pris: 129
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 35
 • Fysiska dimensioner: 150 x 110 x 5 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789132186653

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stickan Sticklök?

Stickan Sticklök är skriven av författaren Beppe Wolgers

När gavs Stickan Sticklök ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-05-31.

Var kan jag köpa Stickan Sticklök?

Vi rekommenderar att du köper Stickan Sticklök hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Fruttisarna är ett gäng frukter, grönsaker och nötter. En vacker dag rymde dom från grönsakshandlaren där dom bodde. Dom skaffade sej sina egna nya härliga hem i och omkring ett gammalt bortglömt trädgårdsskjul. Det här är historien om Stickan Sticklök, en av Fruttisarna. Stickan är duktig med händerna, han är händig, han är faktiskt fantastiskt praktisk. Han har gjort tunnan som står i hans trädgård och han har själv gjort dörren till sitt gröna buteljhem, hans sköna vardags- och helghem. En vacker dag när det var blåsigt sa han: “enligt min åsikt borde jag göra mej själv en drake, den saken är klar.”

Utgivande förlag: Massolit Förlagsgrupp AB