Stickad vinterfröjd för babyn – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sanna Mårdh Castman

Jämför och hitta det billigaste priset på Stickad vinterfröjd för babyn innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stickad vinterfröjd för babyn är skriven av Sanna Mårdh Castman och gavs ut 2014-04-16.

Stickad vinterfröjd för babyn som bok, ljudbok eller e-bok.
Stickad vinterfröjd för babyn

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Stickad vinterfröjd för babyn

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stickad vinterfröjd för babyn. Boken är skriven av författaren Sanna Mårdh Castman. Andina Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stickad vinterfröjd för babyn var 2014-04-16.

Originalspråket som Sanna Mårdh Castman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Qccaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Stickad vinterfröjd för babyn i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 79 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 175 x 10 mm och den väger så mycket som 369 g. Stickad vinterfröjd för babyn ISBN är 9789187327032. Stickad vinterfröjd för babyn är en fristående bok .


Läs Stickad vinterfröjd för babyn som bok

För dig som vill köpa och läsa Stickad vinterfröjd för babyn som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stickad vinterfröjd för babyn som ljudbok

Vill du lyssna på Stickad vinterfröjd för babyn som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Stickad vinterfröjd för babyn som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stickad vinterfröjd för babyn som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stickad vinterfröjd för babyn som pocket

Stickad vinterfröjd för babyn finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stickad vinterfröjd för babyn med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stickad vinterfröjd för babyn med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Stickad vinterfröjd för babyn
 • Författare: Sanna Mårdh Castman
 • Genre:
 • Förlag: Andina Förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-04-16
 • Pris: 109
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 79
 • Fysiska dimensioner: 225 x 175 x 10 mm
 • SAB: Qccaa
 • ISBN: 9789187327032

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stickad vinterfröjd för babyn?

Stickad vinterfröjd för babyn är skriven av författaren Sanna Mårdh Castman

När gavs Stickad vinterfröjd för babyn ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-04-16.

Var kan jag köpa Stickad vinterfröjd för babyn?

Vi rekommenderar att du köper Stickad vinterfröjd för babyn hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Designer Sanna Mård Castman har stor erfarenhet av allt som rör stickning och hon arbetar sedan många år tillbaka för Sveriges största garngrossister. Sannas personliga design kännetecknas av små söta detaljer och hennes plagg känns alla moderna med en touch av vintage.

Utgivande förlag: Andina Förlag