Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning

Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ieva Ozolina

Jämför och hitta det billigaste priset på Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning är skriven av Ieva Ozolina och gavs ut .

Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning som bok, ljudbok eller e-bok.
Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 192

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning. Boken är skriven av författaren Ieva Ozolina. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning var .

Originalspråket som Ieva Ozolina skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Sport, fritid & hobby” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning är det: 9789180186995.


Läs Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning som bok

För dig som vill köpa och läsa Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 192 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning som ljudbok

Vill du lyssna på Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning som pocket

Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning
  • Författare: Ieva Ozolina
  • Genre: Sport, fritid & hobby
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 192
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186995

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning?

Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning är skriven av författaren Ieva Ozolina

När gavs Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning?

Vi rekommenderar att du köper Sticka vantar från Lettland : traditionell lettisk stickning i modern tappning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Sticka vantar från Lettland med denna färgsprakande kollektion av Ieva Ozolina! I denna bok hittar du 50 vackra stickprojekt som bygger på traditionella mönster från Lettland. Här finns klassiska tumvantar, enkla handledsvärmare och praktiska halvvantar, som alla stickas med utsökta mönster. Kom igång med något av bokens enkla projekt och gå vidare till de mer avancerade när du känner dig redo. Följ den pedagogiska grundbeskrivningen med tydliga bilder och lär dig allt du behöver veta för att lyckas med ett par vantar. Stickdesignern IEVA OZOLINA bor i Lettland och driver familjeföretaget @hobbywool. Hon har en garnaffär i Gamla stan i Riga, och hennes böcker om lettisk stickning har översatts till många språk. Nu finns äntligen Ievas första bok på svenska.

Utgivande förlag: Lind & Co