Stephanie Mailers försvinnande – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Joël Dicker

Jämför och hitta det billigaste priset på Stephanie Mailers försvinnande innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stephanie Mailers försvinnande är skriven av Joël Dicker och gavs ut 2020-01-22.

Stephanie Mailers försvinnande som bok, ljudbok eller e-bok.
Stephanie Mailers försvinnande

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Stephanie Mailers försvinnande

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stephanie Mailers försvinnande. Boken är skriven av författaren Joël Dicker. Bokförlaget Forum är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stephanie Mailers försvinnande var 2020-01-22.

Originalspråket som Joël Dicker skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare Skönlitteratur i översättning vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Stephanie Mailers försvinnande i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 588 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 232 x 160 x 45 mm och den väger så mycket som 851 g. Stephanie Mailers försvinnande ISBN är 9789137153582. Stephanie Mailers försvinnande är en fristående bok .


Läs Stephanie Mailers försvinnande som bok

För dig som vill köpa och läsa Stephanie Mailers försvinnande som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stephanie Mailers försvinnande som ljudbok

Vill du lyssna på Stephanie Mailers försvinnande som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Stephanie Mailers försvinnande som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stephanie Mailers försvinnande som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stephanie Mailers försvinnande som pocket

Stephanie Mailers försvinnande finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stephanie Mailers försvinnande med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stephanie Mailers försvinnande med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Stephanie Mailers försvinnande
 • Författare: Joël Dicker
 • Genre: Deckare Skönlitteratur i översättning
 • Förlag: Bokförlaget Forum
 • Utgivningsdatum: 2020-01-22
 • Pris: 209
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 588
 • Fysiska dimensioner: 232 x 160 x 45 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789137153582

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stephanie Mailers försvinnande?

Stephanie Mailers försvinnande är skriven av författaren Joël Dicker

När gavs Stephanie Mailers försvinnande ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-01-22.

Var kan jag köpa Stephanie Mailers försvinnande?

Vi rekommenderar att du köper Stephanie Mailers försvinnande hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En klassisk pusseldeckare av författaren till succén “Sanningen om fallet Harry Quebert”. I slutet av juli 1994 drabbas staden Orphea i Hamptons av någon fruktansvärt: borgmästaren och hans familj skjuts ihjäl. Två unga poliser löser brottet, men tjugo år senare kontaktas en av dem av journalisten Stéphanie Mailer som grävt i fallet och påstår att man dömt fel gärningsman. När Stéphanie försvinner under mystiska omständigheter inser polisen att hon hade rätt och de tvingas ta upp fallet igen …

Utgivande förlag: Bokförlaget Forum