Stenen i grunden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gunilla Johansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Stenen i grunden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stenen i grunden är skriven av Gunilla Johansson och gavs ut 2016-05-12.

Stenen i grunden som bok, ljudbok eller e-bok.
Stenen i grunden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Stenen i grunden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stenen i grunden. Boken är skriven av författaren Gunilla Johansson. Förlag 404 är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stenen i grunden var 2016-05-12.

Originalspråket som Gunilla Johansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Poesi av särskilda poeter vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Stenen i grunden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 128 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 145 x 12 mm och den väger så mycket som 278 g. Stenen i grunden ISBN är 9789198124859. Stenen i grunden är en fristående bok .


Läs Stenen i grunden som bok

För dig som vill köpa och läsa Stenen i grunden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stenen i grunden som ljudbok

Vill du lyssna på Stenen i grunden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Stenen i grunden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stenen i grunden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stenen i grunden som pocket

Stenen i grunden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stenen i grunden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stenen i grunden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Stenen i grunden
 • Författare: Gunilla Johansson
 • Genre: Poesi av särskilda poeter
 • Förlag: Förlag 404
 • Utgivningsdatum: 2016-05-12
 • Pris: 129
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 128
 • Fysiska dimensioner: 200 x 145 x 12 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789198124859

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stenen i grunden?

Stenen i grunden är skriven av författaren Gunilla Johansson

När gavs Stenen i grunden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-05-12.

Var kan jag köpa Stenen i grunden?

Vi rekommenderar att du köper Stenen i grunden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Med ett helt eget språk tecknar författaren Gunilla Johansson berättelsen om en mamma. En flicka född i Norrbotten, uppvaktad av långväga friare och som sedan kom till Jämtland och livet som maka och mor. Platserna och människorna i hennes liv dansar i bokens strofer, där både livsglädjen och sorgerna får plats. Där huvudpersonen är hon.

Utgivande förlag: Förlag 404