Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Andreas Marklund

Jämför och hitta det billigaste priset på Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid är skriven av Andreas Marklund och gavs ut 2017-01-27.

Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid som bok, ljudbok eller e-bok.
Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 242

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid. Boken är skriven av författaren Andreas Marklund. Historiska Media är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid var 2017-01-27.

Originalspråket som Andreas Marklund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historisk, politisk & militär vilket ger den Lz Stenbock, Magnus,Kc.428 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 362 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 150 x 25 mm och den väger så mycket som 540 g. Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid ISBN är 9789175930213. Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid är en fristående bok .


Läs Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid som bok

För dig som vill köpa och läsa Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 242 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid som ljudbok

Vill du lyssna på Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid som pocket

Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid
 • Författare: Andreas Marklund
 • Genre: Historisk, politisk & militär
 • Förlag: Historiska Media
 • Utgivningsdatum: 2017-01-27
 • Pris: 242
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 362
 • Fysiska dimensioner: 225 x 150 x 25 mm
 • SAB: Lz Stenbock, Magnus,Kc.428
 • ISBN: 9789175930213

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid?

Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid är skriven av författaren Andreas Marklund

När gavs Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-01-27.

Var kan jag köpa Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid?

Vi rekommenderar att du köper Stenbock : ära och ensamhet i Karl XII:s tid hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tidigare böcker om Magnus Stenbock har koncentrerat sig på fältherren. I denna nya biografi är det människan som står i centrum. Andreas Marklund bortser inte från slagen och de militära insatserna, men skildrar ett helt levnadsöde: dramatiskt, storslaget och tragiskt. Den svenske fältherren Magnus Stenbock (1665-1717) är kanske inte ett välkänt namn idag. Men under 1800- och 1900-talen hyllades han av historiker, författare och nationalromantiska konstnärer som en av stormaktstidens största hjältar. Stenbock var länge sinnebilden för »den gode karolinen» och representerade ett mäktigt, framgångsrikt Sverige. Magnus var son till greve Gustaf Otto Stenbock. Efter militära misslyckanden hade greven fråntagits äran och Magnus kom att viga sitt liv åt att återupprätta familjens heder. Slaget vid Helsingborg 1710 gjorde honom till hjälte och han hyllades som en stor fältherre. Men Magnus Stenbock såg på sig själv som mer än bara en krigare och drömde om konsten och kärleken. Tillsammans med frun Eva Oxenstierna fick han elva barn. Stenbock slutade sina dagar i ensamhet, som krigsfånge i en mörk fängelsehåla i Danmark.Det här är en Print on Demand-utgåva av en tidigare utgiven bok.

Utgivande förlag: Historiska Media