Statsvetenskapens frågor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Li Bennich-Björkman

Jämför och hitta det billigaste priset på Statsvetenskapens frågor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Statsvetenskapens frågor är skriven av Li Bennich-Björkman och gavs ut 2013-02-06.

Statsvetenskapens frågor som bok, ljudbok eller e-bok.
Statsvetenskapens frågor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 319

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Statsvetenskapens frågor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Statsvetenskapens frågor. Boken är skriven av författaren Li Bennich-Björkman. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Statsvetenskapens frågor var 2013-02-06.

Originalspråket som Li Bennich-Björkman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Ekonomi & ledarskap vilket ger den Oc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Statsvetenskapens frågor i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 285 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 140 x 15 mm och den väger så mycket som 360 g. Statsvetenskapens frågor ISBN är 9789144091112. Statsvetenskapens frågor är en fristående bok .


Läs Statsvetenskapens frågor som bok

För dig som vill köpa och läsa Statsvetenskapens frågor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 319 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Statsvetenskapens frågor som ljudbok

Vill du lyssna på Statsvetenskapens frågor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Statsvetenskapens frågor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Statsvetenskapens frågor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Statsvetenskapens frågor som pocket

Statsvetenskapens frågor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Statsvetenskapens frågor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Statsvetenskapens frågor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Statsvetenskapens frågor
 • Författare: Li Bennich-Björkman
 • Genre: Ekonomi & ledarskap
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2013-02-06
 • Pris: 319
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 285
 • Fysiska dimensioner: 220 x 140 x 15 mm
 • SAB: Oc
 • ISBN: 9789144091112

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Statsvetenskapens frågor?

Statsvetenskapens frågor är skriven av författaren Li Bennich-Björkman

När gavs Statsvetenskapens frågor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-02-06.

Var kan jag köpa Statsvetenskapens frågor?

Vi rekommenderar att du köper Statsvetenskapens frågor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vilka samhällsproblem står i fokus för statsvetenskapens intresse? Hur forskar dagens statsvetare? Vad är statsvetenskapens kärna? I Statsvetenskapens frågor introduceras läsaren till reflektioner kring centrala statsvetenskapliga frågor om demokrati, makt och legitimitet. I en samling personliga och engagerade texter berörs frågor om bland annat valfusk, klimathot, fattigdomsbekämpning, demokratisering och global säkerhet.Avsikten är att stimulera både studenter och en intresserad allmänhet till vidare fördjupning. Boken drivs av ambitionen att ställa frågor som är provocerande, ibland oväntade, men som framför allt speglar den stora bredden i modern statsvetenskap, ett ämne som inspireras av ekonomi, psykologi, sociologi, historia och juridik. Här återfinns klassiska subdiscipliner som politisk teori, jämförande politik, förvaltning och internationella relationer, men också framväxande dynamiska gränsområden som politisk ekonomi och miljöforskning.Denna titel har tidigare givits ut av SNS förlag men ingår numera i Studentlitteraturs sortiment.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB