Staten och revolutionen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Vladimir Iljitj Lenin

Jämför och hitta det billigaste priset på Staten och revolutionen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Staten och revolutionen är skriven av Vladimir Iljitj Lenin och gavs ut 2017-10-31.

Staten och revolutionen som bok, ljudbok eller e-bok.
Staten och revolutionen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Staten och revolutionen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Staten och revolutionen. Boken är skriven av författaren Vladimir Iljitj Lenin. Bokförlaget Stormklockan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Staten och revolutionen var 2017-10-31.

Originalspråket som Vladimir Iljitj Lenin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Socialism & demokratiska vänsterideologier vilket ger den Ocgde som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Staten och revolutionen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 180 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 130 x 12 mm och den väger så mycket som 207 g. Staten och revolutionen ISBN är 9789198314601. Staten och revolutionen är en fristående bok .


Läs Staten och revolutionen som bok

För dig som vill köpa och läsa Staten och revolutionen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Staten och revolutionen som ljudbok

Vill du lyssna på Staten och revolutionen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Staten och revolutionen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Staten och revolutionen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Staten och revolutionen som pocket

Staten och revolutionen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Staten och revolutionen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Staten och revolutionen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Staten och revolutionen
 • Författare: Vladimir Iljitj Lenin
 • Genre: Socialism & demokratiska vänsterideologier
 • Förlag: Bokförlaget Stormklockan
 • Utgivningsdatum: 2017-10-31
 • Pris: 129
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 180
 • Fysiska dimensioner: 200 x 130 x 12 mm
 • SAB: Ocgde
 • ISBN: 9789198314601

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Staten och revolutionen?

Staten och revolutionen är skriven av författaren Vladimir Iljitj Lenin

När gavs Staten och revolutionen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-10-31.

Var kan jag köpa Staten och revolutionen?

Vi rekommenderar att du köper Staten och revolutionen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det är nu hundra år sedan Lenin under augusti och september 1917 skrev Staten och revolutionen från sin exil i Finland, dit han tvingats fly efter de kontrarevolutionära julidagarna. Bara två månader senare, i oktober 1917, skulle han i ett tal inför Sovjetkongressen förklara att arbetarklassens maktövertagande var fullbordat.Detta visar hur allvarligt Lenin tog på den marxistiska teorin – inte som någonting “extra”, som en lyx när man har tid över för diskussion – utan som en nödvändig uppgift för att förbereda arbetarklassen på att genomföra revolutionen och förändra samhället. Med anledning av den ryska revolutionens hundraårsjubileum, släpper nu Bokförlaget Stormklockan Lenins Staten och revolutionen i en modern och lättläst översättning. Denna nyutgåva är en helt omarbetad översättning, språkligt uppdaterad, förenklad och moderniserad.Staten och revolutionen har tyvärr länge varit otillgänglig för en bredare publik. De tidigare översättningarna har varit ofullständiga och krångligt skrivna, med ett akademiskt språk som är fjärran från Lenins raka sätt. Bokförlaget Stormklockans översättare har därför jämfört med bland annat de engelska, danska, spanska och tyska översättningarna. Resultatet är ett arbete som är så nära en nyöversättning man kan komma utan att gå tillbaka till originalspråket, i syfte att komma närmare originalet men samtidigt göra boken lättläst och tillgänglig.Staten och revolutionen är helt nödvändig läsning för den som vill förstå marxismen. Med denna nyutgåva vill vi göra dess idéer tillgängliga för en ny generation. Vi hoppas att den nya språkliga formen tjänar till att lyfta fram innehållet. Kanske kan den även inspirera någon som redan läst denna enastående bok att upptäcka den på nytt.

Utgivande förlag: Bokförlaget Stormklockan