Städerskan

Städerskan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dag Öhrlund, Niclas Franklin

Jämför och hitta det billigaste priset på Städerskan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Städerskan är skriven av Dag Öhrlund, Niclas Franklin och gavs ut .

Städerskan som bok, ljudbok eller e-bok.
Städerskan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Städerskan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Städerskan. Boken är skriven av författaren Dag Öhrlund, Niclas Franklin. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Städerskan var .

Originalspråket som Dag Öhrlund, Niclas Franklin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Städerskan är det: 9789180187060.


Läs Städerskan som bok

För dig som vill köpa och läsa Städerskan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Städerskan som ljudbok

Vill du lyssna på Städerskan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Städerskan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Städerskan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Städerskan som pocket

Städerskan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Städerskan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Städerskan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Städerskan
  • Författare: Dag Öhrlund, Niclas Franklin
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 239
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180187060

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Städerskan?

Städerskan är skriven av författaren Dag Öhrlund, Niclas Franklin

När gavs Städerskan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Städerskan?

Vi rekommenderar att du köper Städerskan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Den psykopatiska hovrättsdomaren Suzanne Eriks har tre personliga mål: att bli justitieråd, ekonomiskt oberoende och ta sina erotiska äventyr till nya nivåer. På vägen dit gör hon samhället en tjänst genom att fortsätta städa undan de mänskliga parasiter som kommer i hennes väg. Allt går dock inte som hon tänkt sig och problemen hopar sig. Hon blir lurad på en förmögenhet, väninnan Jessica börjar mot alla odds få ordning på sitt liv och Suzanne tar en för stor risk i jakten på en dominant man. Vem kommer att få henne på fall? Väninnan som inte ser någon annan lösning än att döda Suzanne, poliskommissarie Engberg som genomskådat henne eller mannen som håller henne inlåst i sin källare? <i>Städerskan</i> är den fjärde boken om Suzanne Eriks. Hovrättsdomaren som helst tar saken i egna händer. DAG ÖHRLUND är författare och journalist. Hans böcker har sålt i miljoner exemplar och hans reportage och bilder har publicerats i magasin världen över. Förutom den populära serien om domaren Suzanne Eriks har Dag skrivit serien om kommissarie Truut och är en av upphovsmännen bakom Christopher Silfverbielke. NICLAS FRANKLIN debuterade 2020 med <i>Dödligt dubbelspel</i>, den första delen i en serie om polisen Tom Swedman. Niclas har precis som huvudkaraktären arbetat som utredare och spanare inom polisen i Göteborg.

Utgivande förlag: Lind & Co