Spring snabbt hela vägen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jaria Ketola

Jämför och hitta det billigaste priset på Spring snabbt hela vägen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Spring snabbt hela vägen är skriven av Jaria Ketola och gavs ut 2015-04-09.

Spring snabbt hela vägen som bok, ljudbok eller e-bok.
Spring snabbt hela vägen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Spring snabbt hela vägen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Spring snabbt hela vägen. Boken är skriven av författaren Jaria Ketola. Norlén &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Spring snabbt hela vägen var 2015-04-09.

Originalspråket som Jaria Ketola skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Terrängsporter & friidrott vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du vill läsa Spring snabbt hela vägen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 120 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 150 x 220 x 15 mm och den väger så mycket som 358 g. Spring snabbt hela vägen ISBN är 9789187685507. Spring snabbt hela vägen är en fristående bok .


Läs Spring snabbt hela vägen som bok

För dig som vill köpa och läsa Spring snabbt hela vägen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Spring snabbt hela vägen som ljudbok

Vill du lyssna på Spring snabbt hela vägen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Spring snabbt hela vägen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Spring snabbt hela vägen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Spring snabbt hela vägen som pocket

Spring snabbt hela vägen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Spring snabbt hela vägen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Spring snabbt hela vägen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Spring snabbt hela vägen
 • Författare: Jaria Ketola
 • Genre: Terrängsporter & friidrott
 • Förlag: Norlén &amp
 • Utgivningsdatum: 2015-04-09
 • Pris: 179
 • Format: Spiral
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 120
 • Fysiska dimensioner: 150 x 220 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789187685507

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Spring snabbt hela vägen?

Spring snabbt hela vägen är skriven av författaren Jaria Ketola

När gavs Spring snabbt hela vägen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-04-09.

Var kan jag köpa Spring snabbt hela vägen?

Vi rekommenderar att du köper Spring snabbt hela vägen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Spring snabbt hela vägen ger dig verktygen du behöver för att bli en bättre löpare, från start till mål, på bästa möjliga sätt. Boken är indelad i tre huvuddelar: teori, färdiga träningsprogram och övningsbank. Teoridelen förklarar hur du bör träna och varför, nödvändigheten av löpskolning, pulsens funktion med mera. Träningsprogrammen är indelade i tre huvudgrupper – milen, halvmaran och maran – där varje distans har program för nybörjare, utveckling och prestation. Övningsbanken innehåller alla typer av övningar du behöver för att ta dig till just ditt mål – oavsett om du är nybörjare eller van löpare. Så på med löparskorna och ut genom dörren. Nu kör vi! Några röster om boken och författarna”Magnus och Jari har samlat allt du behöver för att ta dig från START till MÅL oavsett nivå. Inspirerande läsning att ta med direkt ut i löpspåret.”Michael Angress, TV4 Träningsexpert, Personlig tränare & Hälsoinspiratör. www.mykey.se”Spring snabbt hela vägen är en mycket genomtänkt bok som jag kan använda både i min egen löpträning och som löpcoach till mina klienter. Den går pedagogiskt igenom löpningens alla delar, från löpskolning och teknik, styrketräning och pulszoner till tester och programupplägg. En motiverande och utvecklande bok skriven av två kompetenta inspirationskällor!”Helena Olmås, Lic. Personlig Tränare och Löpcoach. www.healthbyhelena.com”Jari och Magnus har lyckats skapa ett material som är mycket välformulerat och inspirerande med tydliga träningsprogram för olika nivåer & mål. Finns mycket att hämta ifrån denna bok, från elitmotionären, nybörjarlöparen samt till löpcoachen!” Rickard Löpare, Professionell löparcoach, Personlig tränare. www.rickardlopare.se

Utgivande förlag: Norlén &amp