Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ulrika Nettelbladt

Jämför och hitta det billigaste priset på Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter är skriven av Ulrika Nettelbladt och gavs ut 2013-05-20.

Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik - teorier, utveckling och svårigheter som bok, ljudbok eller e-bok.
Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 386

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter. Boken är skriven av författaren Ulrika Nettelbladt. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter var 2013-05-20.

Originalspråket som Ulrika Nettelbladt skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den F:dofa,Vjj,618.92855,616.855 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 536 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 223 x 155 x 28 mm och den väger så mycket som 777 g. Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter ISBN är 9789144017648. Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter är en fristående bok .


Läs Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter som bok

För dig som vill köpa och läsa Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 386 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter som ljudbok

Vill du lyssna på Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter som pocket

Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter
 • Författare: Ulrika Nettelbladt
 • Genre:
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2013-05-20
 • Pris: 386
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 536
 • Fysiska dimensioner: 223 x 155 x 28 mm
 • SAB: F:dofa,Vjj,618.92855,616.855
 • ISBN: 9789144017648

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter?

Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter är skriven av författaren Ulrika Nettelbladt

När gavs Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-05-20.

Var kan jag köpa Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter?

Vi rekommenderar att du köper Språkutveckling och språkstörning hos barn. Del 2, Pragmatik – teorier, utveckling och svårigheter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Behovet av en bok på svenska som samlar olika forskningsperspektiv och ger en översikt av kommunikativa (pragmatiska) svårigheter hos barn har länge varit stort. Denna bok utgör andra delen i serien Språkutveckling och språkstörning hos barn. Boken är uppdelad i fyra block:Block I ger en historisk översikt av hur pragmatiska svårigheter, inklusive autism, beskrivits och väcker frågor om normalitet.Block II sätter beskrivningar av pragmatiska svårigheter i relation till grundläggande teorier om pragmatik.Block III redovisar forskning om pragmatisk utveckling hos barn med typisk utveckling. Teorier och begrepp inom barnspråksforskning med relevans för pragmatisk utveckling och svårigheter diskuteras också.Block IV behandlar pragmatiska svårigheter i relation till språkstörning och andra funktionsnedsättningar. I slutet presenteras en övergripande teoretisk modell för att förstå hur pragmatiska svårigheter kan uppstå. Blocket ger också pedagogiska och kliniska implikationer för intervention.Språkutveckling och språkstörning hos barn del 2 riktar sig främst till logoped studenter, logopeder och specialpedagoger men kan även läsas av studenter i psykologi, pedagogik och språkvetenskapliga ämnen. Den kan också användas som fördjupningslitteratur i forskarutbildning inom dessa ämnen. Även andra yrkesgrupper som kommer i kontakt med barn med olika slag av pragmatiska svårigheter kan ha nytta av boken.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB