Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Cécile Tartar

Jämför och hitta det billigaste priset på Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt är skriven av Cécile Tartar och gavs ut 2020-01-31.

Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt som bok, ljudbok eller e-bok.
Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 483

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt. Boken är skriven av författaren Cécile Tartar. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt var 2020-01-31.

Originalspråket som Cécile Tartar skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Fc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 426 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt ISBN är 9789144126357. Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt är en fristående bok .


Läs Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt som bok

För dig som vill köpa och läsa Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 483 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt som ljudbok

Vill du lyssna på Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt som pocket

Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt
 • Författare: Cécile Tartar
 • Genre:
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2020-01-31
 • Pris: 483
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 426
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Fc
 • ISBN: 9789144126357

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt?

Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt är skriven av författaren Cécile Tartar

När gavs Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-01-31.

Var kan jag köpa Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt?

Vi rekommenderar att du köper Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Ord är makt, makt att påverka, makt att göra sin stämma hörd, makt att få sina ord lästa. Ju korrektare svenska man använder sig av i tal och skrift, desto större chans att mottagaren lyssnar. Så genom att öva sig i att skriva i olika genrer, kommer språket att bli en väg in i framtiden där eleven blir allt säkrare på att kunna variera sin svenska beroende på vad som behöver sägas. Vår förhoppning är att eleverna med hjälp av denna bok ska lära sig hur de ska använda sig av rätt ord, vid rätt tillfälle, för rätt mottagare.MålgruppMaterialet riktar sig till elever som läser svenska och svenska som andraspråk både på grundläggande vuxenutbildning delkurs 1-4 och på högstadiet årskurs 7-9. Det går också utmärkt att använda i t.ex. blandade klasser för grundläggande svenska/svenska som andraspråk.ElevpakeTAllt ingår. Det blir så mycket bättre, tycker vi, om eleven kan använda både dator och bok.Digitalt lärarmaterialI det digitala läromedlet som ingår i Språket – grunden till din framtid finns hela elevboken som digital bok, komplett med samtliga texter och övningar inlästa med autentiskt tal och textföljning. I det digitala läromedlet finns även fördjupningsmaterial och en mängd självrättande övningar till alla kapitel. De självrättande övningarna ger eleverna nödvändig ord- och grammatikträning och kan göras hur många gånger som helstElevbokSpråket – grunden till din framtid är uppbyggd kring olika genrer och baserad på cirkelmodellen. För varje genre finns en exempeltext och fyra arbetstexter i ökande svårighetsgrad. Till alla texter, oavsett genre, finns det läsförståelse- och diskussionsfrågor samt olika slags uppgifter, väl förankrade i kursplanen. I varje kapitel behandlas även olika grammatiska moment. Grammatiken är kopplad till kapitlets genre och tanken är att eleverna ska få direkt användning av sina grammatiska kunskaper när de skriver i respektive genre. Strukturen i elevboken underlättar individanpassning av undervisningen i såväl heterogena grupper som grupper med kontinuerligt intag.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB