Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Fritjof Sahlström

Jämför och hitta det billigaste priset på Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter är skriven av Fritjof Sahlström och gavs ut 2013-04-29.

Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter som bok, ljudbok eller e-bok.
Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 268

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter. Boken är skriven av författaren Fritjof Sahlström. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter var 2013-04-29.

Originalspråket som Fritjof Sahlström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Grundskola vilket ger den Em-c,Eaby,371.3 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 192 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 8 mm och den väger så mycket som 256 g. Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter ISBN är 9789147100927. Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter är en del av serien: Språk och identitet i undervisning.


Läs Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter som bok

För dig som vill köpa och läsa Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 268 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter som ljudbok

Vill du lyssna på Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter som pocket

Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter
 • Författare: Fritjof Sahlström
 • Genre: Grundskola
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2013-04-29
 • Pris: 268
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 192
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 8 mm
 • SAB: Em-c,Eaby,371.3
 • ISBN: 9789147100927

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter?

Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter är skriven av författaren Fritjof Sahlström

När gavs Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-04-29.

Var kan jag köpa Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter?

Vi rekommenderar att du köper Språk och identitet i undervisning : inga konstigheter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Språk och identitet i undervisning – inga konstigheter handlar om hur man i undervisning kan skapa förutsättningar för en inkluderande och språkstödande skola.Läs merFörfattarna beskriver och ger exempel på hur lärande kan ske i elevers vardag i och utanför skolan. De visar hur lärare kan planera och genomföra undervisning på ett sådant sätt att alla elevers möjligheter till lärande blir så goda som möjligt.Elevaktiva klassrum, där olikhet och mångfald får plats, är det eftersträvansvärda. I praktiken blir det dock ofta annorlunda. Det är stökigt och svårt att ge alla elever utrymme. Osäkerhet om vad man får och inte får säga om barns etnicitet och språk gör att man inte vågar utnyttja det elever vet och kan. I onödan, menar författarna. Boken är baserad på flera års forskning om elever i åldrarna sex till tio och en ger både teoretiska och praktiska verktyg för att förstå hur undervisningen kan stöda elevers lärande om språk och identitet.Om författarnaFörfattarna är erkända experter på pedagogisk interaktion, språkdidaktik och undervisning i och om mångkultur. De har ett mångårigt forskningssamarbete i Finland bakom sig. Fritjof Sahlström är just nu verksam vid Institutionen för beteendevetenskaper vid Helsingfors universitet. Liselott Forsman, Michaela Pörn, Fredrik Rusk och Anna Slotte-Lüttge arbetar vid Pedagogiska fakulteten vid Åbo Akademi i Vasa. Ida Hummelstedt-Djedou är klasslärare i Esbo, Finland. Språk och identitet i undervisning – inga konstigheter riktar sig framför allt till lärarstudenter och verksamma lärare.

Utgivande förlag: Liber