Spotlight 9 Facit – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Annette Engström

Jämför och hitta det billigaste priset på Spotlight 9 Facit innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Spotlight 9 Facit är skriven av Annette Engström och gavs ut 2010-08-20.

Spotlight 9 Facit som bok, ljudbok eller e-bok.
Spotlight 9 Facit

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 99

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Spotlight 9 Facit

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Spotlight 9 Facit. Boken är skriven av författaren Annette Engström. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Spotlight 9 Facit var 2010-08-20.

Originalspråket som Annette Engström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk & ordböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Spotlight 9 Facit i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 56 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 6 mm och den väger så mycket som 90 g. Spotlight 9 Facit ISBN är 9789127419063. Spotlight 9 Facit är en del av serien: Spotlight.


Läs Spotlight 9 Facit som bok

För dig som vill köpa och läsa Spotlight 9 Facit som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 99 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Spotlight 9 Facit som ljudbok

Vill du lyssna på Spotlight 9 Facit som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Spotlight 9 Facit som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Spotlight 9 Facit som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Spotlight 9 Facit som pocket

Spotlight 9 Facit finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Spotlight 9 Facit med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Spotlight 9 Facit med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Spotlight 9 Facit
 • Författare: Annette Engström
 • Genre: Språk & ordböcker
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2010-08-20
 • Pris: 99
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 56
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 6 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789127419063

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Spotlight 9 Facit?

Spotlight 9 Facit är skriven av författaren Annette Engström

När gavs Spotlight 9 Facit ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-08-20.

Var kan jag köpa Spotlight 9 Facit?

Vi rekommenderar att du köper Spotlight 9 Facit hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Spotlight innehåller varje kapitel två bastexter och flera valbara texter. Glosorna ligger i anslutning till texterna för att underlätta förståelsen.I Workbook inleds varje avsnitt med planeringssidor som gör det enkelt för eleverna att få en översikt över vad de ska lära sig. Övningarna är uppdelade på basnivå och en mer avancerad nivå som kräver mer av eleven. På så sätt kan man individualisera undervisningen.I varje kapitel finns det hör- och läsförståelseuppgifter och i slutet av varje bok finns ett avsnitt om grammatik. I Lärarhandledningen hittar du bland annat ett test till varje kapitel.Kostnadsfritt extramaterialSpotlight fortsätter på webben. Här finns ljudfiler och övningar på ord, fraser och grammatik. Extramaterialet nås via Mina sidor. Det är gratis och enkelt att skapa ett konto.Innehåll i Spotlight åk 9* Growing Up* Ireland* Fear* Voices of English* Fame* South Africa* Dead or Alive

Utgivande förlag: Natur &amp