Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mårten Melin

Jämför och hitta det billigaste priset på Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar är skriven av Mårten Melin och gavs ut 2019-09-13.

Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar som bok, ljudbok eller e-bok.
Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 89

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar. Boken är skriven av författaren Mårten Melin. Rabén &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar var 2019-09-13.

Originalspråket som Mårten Melin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Lek-, pyssel- & aktivitetsböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 77 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 205 x 150 x 11 mm och den väger så mycket som 282 g. Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar ISBN är 9789129720228. Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar är en del av serien: Spöksystrar.


Läs Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar som bok

För dig som vill köpa och läsa Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 89 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar som ljudbok

Vill du lyssna på Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar som pocket

Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar
 • Författare: Mårten Melin
 • Genre: Lek-, pyssel- & aktivitetsböcker
 • Förlag: Rabén &amp
 • Utgivningsdatum: 2019-09-13
 • Pris: 89
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 77
 • Fysiska dimensioner: 205 x 150 x 11 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789129720228

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar?

Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar är skriven av författaren Mårten Melin

När gavs Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-09-13.

Var kan jag köpa Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar?

Vi rekommenderar att du köper Spökpyssel. Rysligt roligt med Spöksystrar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Är du rädd för spöken? Följ med Maj och Nila som är spöksystrar på massor av spökligheter. Gör spöktestet och se vad du skulle heta om du blev ett spöke. Spela upp en teaterpjäs med dina vänner. Läs de roliga serierna och klura ut hur du kommer igenom spökhuslabyrinten.Massor med rysligt roligt spökpyssel som räcker länge.Mårten Melin och Hanna Granlund har tillsammans skrivit och illustrerat böckerna om Spöksystrar.

Utgivande förlag: Rabén &amp