Spöknatta

Spöknatta – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Per Berg

Jämför och hitta det billigaste priset på Spöknatta innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Spöknatta är skriven av Per Berg och gavs ut .

Spöknatta som bok, ljudbok eller e-bok.
Spöknatta

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Spöknatta

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Spöknatta. Boken är skriven av författaren Per Berg. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Spöknatta var .

Originalspråket som Per Berg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Spöknatta är det: 9789180186018.


Läs Spöknatta som bok

För dig som vill köpa och läsa Spöknatta som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Spöknatta som ljudbok

Vill du lyssna på Spöknatta som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Spöknatta som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Spöknatta som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Spöknatta som pocket

Spöknatta finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Spöknatta med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Spöknatta med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Spöknatta
  • Författare: Per Berg
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 149
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186018

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Spöknatta?

Spöknatta är skriven av författaren Per Berg

När gavs Spöknatta ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Spöknatta?

Vi rekommenderar att du köper Spöknatta hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Nora reser upp till Hälsingland för att vara hos mormor och morfar under höstlovet. I Ljusdal pågår förberedelser inför höstens stora fest, Spöknatta, och Nora ser fram emot nattbio och spökvandring tillsammans med grannpojkarna Oskar och Simon. Men redan första kvällen märker hon att det är något som inte stämmer med mormor, hon beter sig underligt. Kan det ha något att göra med spökbrädet, som de hittade på vinden i somras? Frågan är bara vart det har tagit vägen. Samtidigt som Nora försöker ta reda på vad det är som har hänt med mormor, börjar en förälskelse spira mellan henne och Oskar. <i>Spöknatta </i>är en rysare för barn i slukaråldern och den andra fristående boken om Nora, Oskar och Simon. PER BERG bor i Norrsundet och är författare, bibliotekarie och skrivpedagog på Kulturskolan. <i>Spöknatta</i> är hans sjätte barnbok.

Utgivande förlag: Lind & Co