Splittrad flock – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Erin Hunter

Jämför och hitta det billigaste priset på Splittrad flock innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Splittrad flock är skriven av Erin Hunter och gavs ut 2018-06-08.

Splittrad flock som bok, ljudbok eller e-bok.
Splittrad flock

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Splittrad flock

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Splittrad flock. Boken är skriven av författaren Erin Hunter. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Splittrad flock var 2018-06-08.

Originalspråket som Erin Hunter skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fantasy & magisk realism vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Splittrad flock i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 343 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 25 x 205 x 155 mm och den väger så mycket som 626 g. Splittrad flock ISBN är . Splittrad flock är en del av serien: Bravelands (del 1).


Läs Splittrad flock som bok

För dig som vill köpa och läsa Splittrad flock som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Splittrad flock som ljudbok

Vill du lyssna på Splittrad flock som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Splittrad flock som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Splittrad flock som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Splittrad flock som pocket

Splittrad flock finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Splittrad flock med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Splittrad flock med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Splittrad flock
 • Författare: Erin Hunter
 • Genre: Fantasy & magisk realism
 • Förlag: Bokfabriken
 • Utgivningsdatum: 2018-06-08
 • Pris: 129
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 343
 • Fysiska dimensioner: 25 x 205 x 155 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Splittrad flock?

Splittrad flock är skriven av författaren Erin Hunter

När gavs Splittrad flock ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-06-08.

Var kan jag köpa Splittrad flock?

Vi rekommenderar att du köper Splittrad flock hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Förlagd till en ny episk värld, berättad ur tre olika djurs perspektiv, skapar Erin Hunter med Bravelands än en gång magi. Unga läsare har fullkomligt slukat Warriors-serien och står här inför ny, spännande läsning om vänskap, relationer, tapperhet och maktgalenskap. Välkommen in i vildmarken.Så länge de kan minnas har en enda regel varit självklar för djuren på savannen: döda endast för att överleva. Men när en flocklös lejonhanne bryter överenskommelsen för att erövra Ädelflocken bryts den känsliga balansen och ingenting blir längre som det har varit. Lejonflocken splittras och på ett otroligt sätt blir den före detta ledarens yngsta unge, Orädd, adopterad av en babianflock. Kommer Orädd någonsin att passa in bland babianerna? Och vad betyder den siande elefanten Himmels illavarslande vision för savannens framtid? Savannens räddning ligger i tassarna på tre unga hjältar: ett lejon, en babian och en elefant. Hör du vrålen från Bravelands? 

Utgivande förlag: Bokfabriken